Catalog

HME - Technologies GmbH

Despre HME - Technologies GmbH

Trecutul nostru

HME - Technologies GmbH a fost înființată în ianuarie 2004 ca o afacere derivată din "HME Magnet + Elektronik GmbH". Recenta divizare ne permite să ne adaptăm mai bine la dinamica în schimbare a pieței și să ne servim mai bine clienții, oferindu-le produse și servicii în continuă îmbunătățire.

Misiunea noastră

Ne străduim în permanență să:
- Să livrăm produse de înaltă calitate realizate pe măsura clienților noștri
- Să ne consultăm clienții adăugând cunoștințele noastre tehnologice profunde
- Să performăm în mod adecvat pentru a rămâne partenerul preferat al clienților noștri pe termen lung și cu adevărat de încredere

Rating de credit de top (evaluare D&B)

HME - Technologies GmbH deține cel mai înalt rating de credit posibil (indicator de risc D&B: 1) acordat de agenția internațională de rating Dun & Bradstreet (D&B).
Doar 2% dintre companiile din Elveția se califică pentru această clasă de rating de credit. Capacitatea de creditare excepțional de ridicată și stabilitatea economică reflectă valorile companiei noastre.

Produsele noastre

Furnizăm magneți de înaltă calitate și produse conexe de înaltă calitate fabricate pe măsură (la cerere) și livrate just-in-time încă din 1985 și, prin urmare, prezentăm o experiență îndelungată și respectată la nivelul întregii industrii în domeniul magneților.
Ne extindem activitatea la nivel mondial, adăugând noi produse în portofoliul nostru.

Partenerii noștri

Ne asociem numai cu câțiva producători selectați și competitivi, cu sediul în întreaga lume, care ne permit să garantăm clienților noștri cea mai bună calitate în condiții de preț rezonabile.

Magnete aluminiu nichel cobalt

Foarte sensibil la contra-câmp, dar foarte rezistent la coroziune, pentru aplicații la temperaturi ridicate cu un coeficient de temperatură scăzut.

Informații generale:<...

Magneţi din ferite

Materialul este compus din oxid de fier, stronțiu sau bariu și alte materiale adăugate. Magneții din ferită sunt foarte populari și utilizați pe scară largă datorită rezistenței lor excelente la de...

Magneţi samariu-cobalt (SmCo)

Această grupă este formată din magneți de samariu-cobalt (SmCo5 și Sm2Co17). Elementele lor principale, așa-numitele pământuri rare Sm și Nd, aparțin seriei metalelor lantanide din sistemul periodi...

Magneti neodym fier bor (NdFeB)

Cea mai bună performanță și energie magnetică. Magnetul NdFeB este în prezent cel mai puternic magnet disponibil pe piață.

Informații generale:
Magneții de neodim f...

Magneţi

Ferita, SmCo sau NdFeB amestecate cu liant plastic format prin comprimare sau injecție, permit magneți în forme complexe și magnetizare multipolară.

Informații generale:...

Magneţi

Ferita, SmCo sau NdFeB amestecate cu liant plastic format prin comprimare sau injecție, permit magneți în forme complexe și magnetizare multipolară.

Informații generale:...

Sisteme magnetice

Informații generale:
HME - Technolgies GmbH oferă o gamă completă de ansambluri magnetice și are capacitatea de a fabrica ansambluri magnetice multicomponente în funcție de sp...

Magneţi rotorici

Stiva de rotoare laminate cu 4 magneți NdFeB asamblați

Magnet de suport

Magneți în combinație cu alte produse, cum ar fi suporturi, încuietori, sisteme de difuzoare, module magnetice, în funcție de designul clientului.

HME-Technologies oferă magneți de înaltă calitate și produse legate de magneți, metale și aliaje...

27.01.2022 00:00

Neodym Magnet
Tehnologia "HAST" pentru o calitate maximă a magneților NdFeB

22.01.2024 16:00

Metale și aliaje

Diverse forme și forme, inclusiv pulberi

Forme disponibile

  • lingou

23.01.2023 00:00

Sisteme de magneți

Putem oferi magneți în combinație cu alte produse, cum ar fi suporturi, încuietori, sisteme de di...

Oferim magneți

și produse conexe de înaltă calitate, realizate pe măsură și la cerere, livrate ju...

23.01.2023 00:00

Metale și aliaje

Diverse forme și forme, inclusiv pulberi

Metale refractare / rare / de înaltă temperatură...