Catalog

HME - Technologies GmbH

Inapoi la listă

Magnete aluminiu nichel cobalt de la HME - Technologies GmbH

Anchetă produs  

Foarte sensibil la contra-câmp, dar foarte rezistent la coroziune, pentru aplicații la temperaturi ridicate cu un coeficient de temperatură scăzut.

Informații generale:
Magneții Alnico sunt produși prin procesul de turnare sau prin procesul de presare și sinterizare. Magneții sunt sensibili la contracâmp și foarte rezistenți la coroziune. Își pot păstra magnetismul până la 550°C și au un coeficient de temperatură foarte scăzut.

Materialul este compus din fier, cobalt, nichel, aluminiu, cupru și niobiu. Magneții alnico sinterizați pot fi realizați în forme mai complexe decât cei alnico turnate, care trebuie prelucrați în principal prin rectificare.

Efectele temperaturii:
Magneții alnico tind să fie foarte stabili în ceea ce privește temperatura. Modificările în magnetizare sunt reversibile, iar pierderea magnetizării poate fi recuperată prin remagnetizare pentru temperaturi de până la 538°C.

Aplicații:
Magneții Alnico sunt utilizați în principal pentru difuzoare, microfoane, motoare, instrumente de măsură, generatoare cu volant, senzori, suporturi, motoare pas cu pas, sisteme de cuplare, senzori pentru controlul mișcării etc.

Anchetă produs