Baker's standard Ltd.
Aditivi alimentari (Gluten-free) de la Baker's standard Ltd.
Fără gluten
Oferim peste 100 de tipuri de produse fără gluten.
Pâinea fără gluten este o parte esențială a unei diete fără gluten.
Produsele fără gluten pot fi folosite pentru a produce următoarele alimente fără gluten: pâine, amestec pentru clătite, deserturi și altele.
Includerea alimentelor fără gluten în dieta fără gluten este un aspect foarte important.
Inleranța la gluten este cunoscută sub numele de boala celiacă.
Dieta fără gluten este singurul tratament eficient care asigură pacienților cu boala celiacă o digestie excelentă, caracterizată prin dispariția simptomelor clinice.
Normalizarea rezultatelor analizelor de sânge și refacerea structurii normale a membranei mucoasei intestinale.
Celiachia, sau așa-numita. enteropatie cu gluten este o boală ereditară. neplăcut este că majoritatea pacienților trăiesc fără diagnostic, dând simptomele lor altor boli. Iar acestea sunt: diaree, tulburări de absorbție a nutrienților, anemie. Aceste manifestări se datorează deteriorării intestinului subțire în utilizarea glutenului. Pacienții nu tolerează grâul, secara și alte produse cerealiere, precum și medicamentele care conțin gluten. În prezent, nu există medicamente anticeliacee eficiente. După diagnosticare, se recomandă o dietă fără gluten.
La persoanele predispuse genetic, de orice vârstă, administrarea chiar și a unor cantități mici de alimente care conțin gluten declanșează un răspuns imunitar la nivelul intestinului subțire și provoacă o inflamație cronică.
Avantajele dietei fără gluten.
Debutul dietei se combină cu dispariția simptomelor clinice. continuă cu normalizarea testelor de anticorpi și cu refacerea structurii normale a mucoasei intestinale atât în boala celiacă, în autism, cât și la persoanele cu dietă fără gluten. Persoanele cu simptome tipice de câteva zile experimentează o îmbunătățire marcantă a dispoziției și a apetitului. Urmată de o ameliorare treptată a sindromului diareic, iar la copii - recuperarea creșterii. De asemenea, afecțiunile metabolice, cum ar fi osteoporoza și anemia feriprivă, încep treptat să se repare în mod spontan. Dieta, mai ales dacă este urmată într-un stadiu incipient, reduce riscul de complicații cronice, fără a reduce însă probabilitatea apariției unor boli autoimune concomitente.
- Intestinele revin la starea lor normală
- Produsele alimentare sunt absorbite și utilizate de organism în totalitate
- Pierderea greutății pierdute
- Se restabilește starea psihologică și fizică bună
Vă recomandăm să consultați un medic specialist înainte de a începe o dietă fără gluten.
Consilier de produs: Aleksandar Solunov
Mai multe produse din domeniul Aditivi alimentari
Aditivi alimentari (BIO-TOP SOFT )
BREAD SOFTENER BIO-TOP SOFT
BREAD SOFT SOFTENER BIO-TOP SOFT BREAD IMPROVER PENTRU TOATE TIPURILE DE PÂINE DE GRÂU, RULIȚE, PÂINE ȘI CROISSANȚE.
Îmbunătățirea moliciunii și structur...