Catalog

Baker's standard Ltd.

Baker's standard Ltd.

  • HACCP

Baker's standard Ltd.

  • HACCP

Inapoi la listă

Aditivi alimentari (10) de la Baker's standard Ltd.

Anchetă produs  

FROZEN DOUGH IMPROVER
FROZEN DOUGH IMPROVER - PENTRU TOATE TIPURILE DE RULI DE PÂINE, CROISSANTS, BAGUETTES, BUNS, PIZZA, SANDWICH SLICES CU PROCESE DE PĂSTRARE EXTREME, EX.G.FROZEN DOUGHS

Aluatul congelat produce un aluat cu o bună elasticitate care este ușor de lucrat și îmbunătățește extensibilitatea acestuia în timpul turnării. Amelioratorul evită degajarea de apă pe suprafața bucăților de aluat în timpul decongelării. În cuptor, dezvoltarea este puternică, pâinea este aurie și lucioasă, cu o miez care are alveolele bine deschise.

Însușirea este rapidă și constantă, fără rupturi la suprafață.

Ameliorator pentru paste făinoase, spaghete, macaroane, vermicelli, tăiței
Ameliorator pentru spaghete, macaroane, vermicelli, tăiței, paste făinoase.Produsele gata preparate au luciu, culoare, soliditate, suprafață hialină bine manifestate și își măresc volumul la fierbere. amelioratorul crește absorbția de apă și îmbunătățește proprietățile aluatului în timpul prelucrării. Produsele realizate cu acest ameliorator sunt gătite fără să se lipească între ele și au miros și gust plăcut. Pastele gata preparate sunt fierte mai puțin timp și nu se descompun. Durata procesului tehnologic este mai scurtă și consumul de energie este redus. Se reduce timpul de uscare în fabrica producătoare. Proprietățile de aderență ale aluatului și stabilitatea acestuia sunt îmbunătățite. Produsele au o toleranță mai mare la preîncălzire. Se reduce timpul pentru controlul producției gata de producție. Utilizarea acestui ameliorator duce, de asemenea, la unificarea procesului tehnologic, care se manifestă prin posibilitatea de a lucra cu făină de indici diferiți - inclusiv făină de grâu comun.

Principala materie primă pentru producția de macaroane, atât calitativ, cât și cantitativ, este făina. Aceasta este esențială pentru a transmite proprietățile caracteristice ale aluatului și calitatea pastelor finite. Cea mai potrivită pentru paste este grâul dur. Acesta este utilizat de către emergența producției de paste făinoase. Acest grâu satisface cerințele de calitate a făinii.

Noua noastră tehnologie.

Din cauza lipsei materiilor prime tradiționale, compania noastră a dezvoltat noi tehnologii pentru producerea de materii prime netradiționale.
Rezultatul final este reprezentat de produse de înaltă calitate. Timpul de producție redus și permite utilizarea de materii prime netradiționale - făină de grâu comun, orez și porumb sau făină mixtă.


Consilier de produs: Aleksandar Solunov

Mon
8:00  –  18:00
Tue
8:00  –  18:00
Wed
8:00  –  18:00
Thu
8:00  –  18:00
Fri
8:00  –  18:00
Sat
8:00  –  18:00
Sun
8:00  –  18:00

Anchetă produs  

Mai multe produse din domeniul Aditivi alimentari

Aditivi alimentari (Gluten-free)

Fără gluten
Oferim peste 100 de tipuri de produse fără gluten.

Pâinea fără gluten este o parte esențială a unei diete fără gluten.

Produsele fără gluten pot fi folosite p...

Aditivi alimentari


E NUMBER FREE BREAD IMPROVER

E Free Bread Improver este un aditiv modern și multifuncțional pentru pâine. Acest ameliorator de pâine este garantat ca fiind lipsit de toate substanț...

Aditivi alimentari (MAX-WAY)

MAX- WAY
Ameliorator de pâine MAX-WAY

O combinație perfectă de ingrediente pentru îmbunătățirea pâinii de grâu, a chiflelor, rulourilor și croissantelor.

Ameliorator de...

Aditivi alimentari (BIO-TOP SOFT )

BREAD SOFTENER BIO-TOP SOFT
BREAD SOFT SOFTENER BIO-TOP SOFT BREAD IMPROVER PENTRU TOATE TIPURILE DE PÂINE DE GRÂU, RULIȚE, PÂINE ȘI CROISSANȚE.

Îmbunătățirea moliciunii și structur...