Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

22.05.2024 01:05

KARL MAYER GROUP primește premiul de expozant fondator al Techtextil

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor tehnice din 1986, adică de 20 de ediții. Organizatorul, Messe Frankfurt, a profitat de această aniversare importantă pentru a-i onora pe expozanții de la începuturi în cadrul unei ceremonii. Întâlnirea festivă a avut loc pe 24 aprilie 2024 în hala 9 și a reunit o serie de companii cu o tradiție îndelungată, printre care și KARL MAYER GROUP. Prin acest premiu, Messe Frankfurt onorează angajamentul pionierilor expozanți din industria textilelor tehnice. "Sărbătorim împreună cu dumneavoastră trecutul, prezentul și viitorul acestei industrii dinamice", se poate citi pe mini-stele, care a fost prezentată de Detlef Braun, membru al Consiliului de Administrație al Messe Frankfurt, și Sabine Scharrer, director Techtextil.

Jochen Schmidt, directorul general al KARL MAYER Technische Textilien, apreciază faptul că se numără printre cei premiați. "Suntem încântați că am fost implicați încă de la început și că am pus bazele succesului târgului. Techtextil este în continuare o platformă importantă pentru noi pentru a ne prezenta inovațiile și pentru a ne întâlni clienții."

Grupul KARL MAYER privește înapoi la un Techtextil 2024 de succes și așteaptă deja cu nerăbdare următoarea ediție.

Mai multe știri

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon
KARL MAYER și Grabher susțin inovațiile în domeniul dispozitivelor purtabile cu ajutorul unei platforme de competență