Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

01.04.2024 01:04

Oportunități electrizante pentru noi afaceri

KARL MAYER și Grabher susțin inovațiile în domeniul dispozitivelor purtabile cu ajutorul unei platforme de competență

În ultimii ani, KARL MAYER și-a făcut un renume ca specialist în domeniul articolelor purtabile. Divizia TEXTILE-CIRCUIT din cadrul TEXTILE MAKERSPACE a acesteia a produs deja o gamă largă de țesături tricotate conductoare de electricitate pentru o mare varietate de aplicații, inclusiv o cămașă cu senzori, un sistem de control al gesturilor și o stație de încărcare conductivă. Pentru a duce mai departe acest subiect, producătorul de mașini textile inovatoare a semnat un acord de cooperare cu Grupul Grabher și a livrat un MJ 52/1-S specialistului în textile de înaltă tehnologie din Lustenau. Directorul general Günter Grabher a inaugurat oficial mașina-cheie pentru activitatea de proiect în sectorul textilelor inteligente în mai 2023.

Mașina versatilă este implicată în diverse proiecte de cercetare, dar este, de asemenea, disponibilă pentru noi proiecte și sarcini. Echipa de expertiză în domeniul textilelor inteligente de la KARL MAYER și Grabher așteaptă cu nerăbdare să sprijine ideile și activitatea părților interesate din afara rețelei de cercetare cu expertiza sa și cu capacitățile MJ 52/1-S.


O alianță pentru textile inteligenteeste pregătită pentru noi provocări

Grabher și KARL MAYER au un potențial considerabil atunci când vine vorba de sprijinirea proiectelor de textile inteligente. Ambii parteneri au propria expertiză și capacități în acest domeniu: KARL MAYER cu TEXTILE-CIRCUIT din cadrul TEXTILE MAKERSPACE, Grabher cu V-trion, o filială care dezvoltă concepte personalizate pentru clienți ca institut de cercetare. Grabher utilizează, de asemenea, o mare varietate de mașini și procese textile pentru producția sa și, prin urmare, poate contribui cu expertiza sa tehnologică cuprinzătoare și cu rețeaua sa la lucrările de proiect.

MJ 52/1-S este, de asemenea, o mașină de proiect extrem de flexibilă. Modelul 138″ cu ecartament E 28 produce o mare varietate de țesături tricotate și încorporează materialul conductiv direct în suprafața textilă - exact acolo unde este nevoie și cu structura necesară. Baza pentru plasarea personalizată a fibrelor este tehnologia KARL MAYER String Bar. Sistemul dovedit de control al barelor de ghidare a modelului asigură un proces de producție textilă rapid și stabilit și un grad ridicat de libertate de modelare.

"Potențialul MJ 52/1-S în producția de textile conductoare de electricitate este cu adevărat uimitor. Sunt în mod constant surprinsă de ceea ce putem face cu el și de ușile pe care le putem deschide pentru noi aplicații", spune Franziska Guth, dezvoltator de produse pentru tehnologia textilă la KARL MAYER.

Dacă doriți să aflați mai multe despre posibilități și căutați inspirație sau sprijin în sectorul textilelor inteligente, pasionatul dezvoltator de produse pentru tehnologia textilă este persoana potrivită pe care trebuie să o contactați - la franziska.guth@karlmayer.com.

.

Mai multe știri

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon
La Techtextil 2024, KARL MAYER GROUP va prezenta soluții pentru succesul clienților în vremuri dificile