Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

03.04.2024 00:04

Arborează steagul în Asia de Est

KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon

La următoarea ediție a SaigonTex, care va avea loc între 10 și 13 aprilie în Ho Chi Minh City, KARL MAYER GROUP se va prezenta ca un jucător de frunte și partener inovator al industriei textile asiatice.

Expoziția KARL MAYER pentru prepararea urzelii este axată pe sustenabilitate. Cu BLUEDYE, va fi prezentat un sistem extrem de inovator care asigură o mai mare sustenabilitate și costuri mai mici în vopsirea indigo. Datorită soluțiilor tehnologice inovatoare, cantitățile imense de apă și de substanțe chimice utilizate sunt reduse semnificativ la minimum. În plus, se produc mai puține deșeuri de fire. Prin urmare, BLUEDYE obține rezultate foarte bune atât în ceea ce privește protecția mediului, cât și în ceea ce privește costurile. O altă inovație pentru o mai mare sustenabilitate este CASCADE, un sistem inovator de abur și condensare care utilizează semnificativ mai puțin abur în procesul de uscare a sistemelor de încolțire și de vopsire indigo, datorită unui sistem de reciclare a energiei care este protejat împotriva imitației.

Grupul KARL MAYER va prezenta la târg cele mai recente dezvoltări tehnologice în sectorul de tricotaje cu urzeală. Printre cele mai importante se numără o soluție digitală de la KM.ON pentru optimizarea managementului producției (DPM), inovații pentru creșterea performanțelor în segmentul HKS și o mașină dublă raschel care permite realizarea unor modele multicolore creative unice pentru țesăturile de distanțare cu mai multe culori și noi tehnici jacquard. Acest lucru ar trebui să prezinte un interes deosebit pentru industria de îmbrăcăminte și încălțăminte sportivă.

"Vietnamul este o piață în creștere pentru producția textilă care devine din ce în ce mai importantă, în special pentru marile branduri sportive internaționale", spune Eddy Ho, Senior Sales Manager la KARL MAYER.

Profesionistul în vânzări se așteaptă la un număr mare de vizitatori, în special din Vietnam, China, Taiwan și Coreea de Sud. SaigonTex este una dintre cele mai importante expoziții de utilaje textile din Asia de Est, aflându-se în imediata apropiere a centrelor de producție. Vietnamul este a doua cea mai importantă piață pentru KARL MAYER GROUP, după China. Acesta beneficiază de creșterea investițiilor străine directe în producția textilă din China, Taiwan și Coreea de Sud. Prin urmare, KARL MAYER GROUP participă la SaigonTex de zeci de ani și așteaptă cu nerăbdare să se întâlnească cu clienții săi și în acest an și să discute despre nevoile lor și despre tendințele pieței în domeniile tricotajelor de urzeală, textilelor tehnice și pregătirii urzelii.



Grupul KARL MAYER GROUP poate fi găsit aici, într-un stand comun cu reprezentantul său Illies, în sala A, standul 1J-01 din cadrul Centrului de Expoziții și Convenții Saigon.











Mai multe știri

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER și Grabher susțin inovațiile în domeniul dispozitivelor purtabile cu ajutorul unei platforme de competență
La Techtextil 2024, KARL MAYER GROUP va prezenta soluții pentru succesul clienților în vremuri dificile