Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

29.02.2024 00:02

Poarta de acces la inovația tricotajelor 3D

CREATE DESIGN revoluționează designul tricotajelor de la KM.ON și STOLL

Lumea modei se mișcă mai repede decât aproape orice alt sector. Să rămâi în pas cu vremurile și să creezi creații cu adevărat unice, care să marcheze tendințele, este o adevărată provocare. CREATE DESIGN de la KM.ON și STOLL vă ajută să stăpâniți această provocare. Software-ul permite designerilor să dezvolte modele de tricotaje și să depășească limitele creativității lor. Datele, cum ar fi formele DXF, simulările de structură și hărțile, pot fi exportate din CREATE DESIGN și utilizate pentru simulare în orice software 3D extern.

Beneficii pe tot parcursul procesului de creație, încă de la început

Baza fiecărei dezvoltări de tricotaje este fie structura, fie modelul. CREATE DESIGN oferă clienților flexibilitatea unică de a alege între structură și model ca punct de plecare. Aceștia își pot personaliza modelele de tricotaje și pot explora o gamă largă de posibilități.

CREATE DESIGN merge dincolo de proiectarea normală a modelelor și ia în considerare și parametrii de tricotaj. Acesta convertește fără probleme centimetrii în puncte și actualizează dinamic conversiile atunci când clientul modifică densitatea punctelor. Această abordare permite realizarea unor modele precise și realiste.

Dezvoltarea cusăturilor"următoarea generație"

Când vine vorba de dezvoltarea cusăturilor, CREATE DESIGN își face cu adevărat datoria. Software-ul poate fi utilizat pentru a crea o previzualizare în timp real a structurii articolului tricotat. Clientul poate vedea cum desenul său prinde viață în timpul creației și se poate asigura că fiecare cusătură a fost plasată în poziția corectă. Pe lângă previzualizarea structurii în timp real, există și alte caracteristici utile.

Instrumente versatile pentru crearea structurilor

CREATE DESIGN oferă o gamă largă de instrumente selectate pentru crearea de structuri tricotate complicate și unice. Indiferent dacă clientul are în minte structuri fine sau modele complexe, software-ul oferă flexibilitatea de a utiliza diferite elemente de design și de a da frâu liber creativității.

Conversia imaginilor în modele jacquard sau intarsia

CREATE DESIGN se remarcă, de asemenea, prin capacitatea sa de a importa imagini și de a le converti fără probleme în modele jacquard sau intarsia captivante. Această funcție marchează un important pas înainte. Clienții pot adăuga imagini și modele individuale la creațiile lor tricotate și pot crea modele distinctive.

Simularea cusăturilor și a firelor

CREATE DESIGN poate simula în mod realist cusăturile și firele pentru o vizualizare optimă a modelelor. Firele pot fi generate digital pe baza parametrilor optici pentru a obține o idee realistă despre cum va arăta designul în produsul final. Clientul poate exporta apoi simulările sub formă de hărți de textură.

Export to 3D

Crearea unui model de tricotat în CREATE DESIGN este doar începutul! Software-ul oferă, de asemenea, opțiunea de a exporta modelele fără probleme în programe software 3D obișnuite, folosind plug-in-uri special dezvoltate. Acest lucru duce creațiile la o cu totul altă dimensiune. Transferat în lumea 3D, tricotajul poate fi vizualizat într-un mediu realist, dând viață ideilor de bază cu un realism uimitor.

Avanta jele dintr-o privire

CREATE DESIGN nu este doar un software, ci o soluție inovatoare pentru industria de tricotaj cu o multitudine de avantaje.

- Economii de timp prin dezvoltarea rapidă a designului digital: Software-ul accelerează semnificativ procesul de dezvoltare a designului și permite crearea de modele uimitoare de tricotaje cu o eficiență mai mare.

- Reducerea numărului de tipare fizice: Prin simulări detaliate și previzualizări ale designului, CREATE DESIGN ajută la reducerea necesității de tipare fizice, economisind costuri, forță de muncă și timp.

- Mai multă sustenabilitate: O mai mică dependență de eșantioane fizice înseamnă mai puține deșeuri și consum de materii prime în producție. Acest lucru face ca procesul de proiectare să fie mai sustenabil și mai ecologic.

- comunicare îmbunătățită: Software-ul optimizează comunicarea între proiectanți și tehnicieni. Acest lucru garantează că produsul final este realizat în conformitate cu ideile designerului.



" Capacitatea de a crea proiecte în format digital simplifică comunicarea cu furnizorii. CREATE DESIGN poate fi utilizat, de asemenea, pentru a crea simulări realiste de cusături și pentru a varia formele, structurile, firele și culorile într-o varietate de moduri. Acest lucru permite software-ului să susțină eficient procesul de proiectare și să reducă la minimum numărul de mostre fizice", spune Sophie Neff, Product Owner KM.ON.

Cine poate utiliza software-ul?

O gamă largă de utilizatori poate beneficia de avantajele extinse oferite de CREATE DESIGN.

- Mărcile de modă cu software 3D: Mărcile de modă care utilizează software 3D pot integra fără probleme CREATE DESIGN în fluxul de lucru pentru a-și îmbunătăți oferta de tricotaje.

- Designeri independenți de tricotaje și designeri 3D: Designerii independenți pot utiliza software-ul pentru a-și elibera creativitatea și a da viață creațiilor lor unice de tricotaje.

- Producători de tricotaje cu un departament de design: CREATE DESIGN oferă producătorilor un instrument versatil pentru a-și eficientiza procesul de design, a reduce costurile și a produce tricotaje de înaltă calitate.

- Universități cu un program de textile sau de modă: Instituțiile de învățământ pot utiliza CREATE DESIGN pentru a forma următoarea generație de designeri de modă și textile. Viitoarea generație de designeri creativi va avea la dispoziție cele mai noi instrumente pentru a concura în industrie.


Într-o lume în schimbare rapidă, tehnologiile precum CREATE DESIGN sunt o necesitate pentru oricine dorește să rămână inovator și competitiv pe piața modei de tricotaje.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon