Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

20.02.2024 00:02

Noi date de formare pentru 2024

CREATE DESIGN cursuri online pentru oamenii creativi din industria de tricotaje

Soluția software CREATE DESIGN accelerează întregul proces de dezvoltare și design pentru tricotaje și, prin urmare, fluxul de lucru de la idee până la lansarea pe piață. Un set de caracteristici sofisticate asigură o viteză și o eficiență mai mari, inclusiv o funcție de tăiere și clasificare pentru a sprijini crearea unui model de tricotat și a unor seturi de dimensiuni, un set de instrumente pentru dezvoltarea structurilor digitale cu o gamă largă de posibilități creative, un generator de culori și opțiuni flexibile de creare a firelor. În plus, modelele și texturile pot fi exportate din CREATE DESIGN și importate în orice software 3D. Acest lucru facilitează crearea de imagini fotorealiste ale unor articole de îmbrăcăminte complet tricotate.



Numeroasele potențiale și avantaje ale soluției care schimbă jocul tocmai au fost demonstrate la München Fabric Start și Pitti Filati. Prezentările au fost primite cu mare interes. "Am reușit să prezentăm CREATE DESIGN numeroșilor invitați. În special creatorii de modă și de tricotaje au avut multe întrebări și au văzut avantaje pentru ei înșiși. Ei au apreciat în special oportunitatea de a dezvolta rapid variante de design în mod digital, fără a fi nevoiți să comande imediat prototipuri", spune Goran Sidjimovski, care lucrează ca designer tehnic pentru KM.ON și STOLL.



Oricine dorește să învețe cum să utilizeze CREATE DESIGN în mod profesional în activitatea de zi cu zi se poate înscrie la un curs online cu Goran Sidjimovski în calitate de formator.



Tocmai a fost publicat programul de formare pentru 2024. Datele pentru următoarele evenimente sunt:

- 28 și 29 februarie. Februarie, data limită pentru înscrieri este 7 februarie

- 8 și 9 mai, data limită pentru înscrieri este 17 aprilie Aprilie

- 17 și 18 iulie, termenul limită pentru înscrieri este 23 iunie

- 16 și 17 octombrie, termenul limită pentru înscrieri este 17 iunie Octombrie, termenul limită pentru înscrieri este 25 septembrie



Goran Sidjimovski așteaptă cu nerăbdare să primească numeroși participanți: "CREATE DESIGN este foarte intuitiv și ușor de utilizat. Cu toate acestea, cursurile facilitează inițierea, în special pentru începători", spune formatorul.

După ce ați participat la curs, puteți începe imediat.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion
O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon