Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

10.02.2024 00:02

Numirea directorului general al KARL MAYER TURKEY

Toros Greenhalgh devine director general al noii filiale KARL MAYER din Turcia

În octombrie 2023, KARL MAYER GROUP și-a înființat propria filială în Bursa pentru a-și spori prezența pe importanta piață turcă. KARL MAYER TURKEY este menită să răspundă cerințelor tot mai mari ale clienților de tricotaje și de pregătire a urzelii în ceea ce privește serviciile post-vânzare, achiziția de piese de schimb și academia. ERKO, partenerul regional de lungă durată al KARL MAYER, își va concentra activitățile pe vânzarea de mașini.

Toros Greenhalgh a fost numit director general al KARL MAYER TURKEY la 1 februarie 2024. În vârstă de 30 de ani, Toros este licențiat în inginerie mecanică și știința materialelor la Universitatea din Birmingham și are o vastă experiență globală în domeniul ingineriei instalațiilor industriale, al tehnologiilor de energie regenerabilă și al vânzărilor de dispozitive medicale. În ultimii șapte ani, Toros Greenhalgh a lucrat pentru ERKO în sectorul mașinilor textile, concentrându-se în special pe vânzările, service-ul și afacerea cu piese de schimb pentru mașinile KARL MAYER.

. În noua sa poziție, Toros Greenhalgh se concentrează pe consolidarea asistenței post-vânzare.

"Vreau să eficientizez și să optimizez procesele noastre de service pentru a asigura timpi de răspuns eficienți și o satisfacție maximă a clienților. De asemenea, vreau să sprijin echipa. Cu o motivație maximă și o cooperare strânsă, angajații mei ar trebui să ofere un sprijin excelent și, în cele din urmă, să consolideze relațiile cu clienții noștri", spune directorul general.

El se poate baza pe experiența sa profesională vastă și pe sprijinul grupului KARL MAYER GROUP pentru sarcinile care îl așteaptă. În special, programele de formare continuă și comunicarea clară cu departamentele specializate de la sediul central vor oferi un sprijin eficient pentru Toros Greenhalgh și echipa sa.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon