Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

27.01.2024 01:01

Lansarea cu succes pe piața tricolorilor a unui all-rounder de mare viteză cu patru bare

Lansarea cu succes a modelului TM 4 EL de la KARL MAYER

La sfârșitul anului trecut, KARL MAYER a lansat TM 4 EL, un model nou, foarte flexibil, pentru segmentul de mijloc al mașinilor de tricot cu patru bare. Această mașină polivalentă produce țesături pentru tapițerie, interioare de automobile și îmbrăcăminte exterioară, precum și articole de îmbrăcăminte sportivă și textile pentru casă și oferă un raport calitate-preț excelent.

"Atunci când am dezvoltat TM 4 EL, ne-am concentrat pe nevoile clienților noștri. Un nivel ridicat de versatilitate și eficiență au fost importante. Cu această mașină de top, clienții noștri pot produce majoritatea articolelor obișnuite și pot beneficia de o viteză maximă la un preț atractiv", spune Kay Hilbert, Product Owner Global Shirt Machines la KARL MAYER.

Echipată cu tehnologia CFRP dovedită de KARL MAYER, TM 4 EL este cu până la 30% mai rapidă decât precedenta mașină tricot cu patru bare pentru sectorul de mărfuri. Această orientare a fost foarte bine primită pe piață. La premiera sa în cadrul unei prezentări de produse la ITMA ASIA, în perioada 19-23 noiembrie 2023, la KARL MAYER (CHINA) în orașul Changzhou, noul venit a fost un adevărat magnet pentru mulțime. Mașina expusă a fost deja vândută în timpul târgului.

Invitații din sectorul modei, în special, au manifestat un mare interes. Clienții turci apreciază potențialul TM 4 EL pentru dezvoltarea afacerilor cu marile branduri internaționale. Producătorii sud-americani de țesături pentru îmbrăcăminte văd oportunități de extindere a cooperării cu mărcile locale. Producătorii de modă atenți la tendințe se concentrează pe modelul de înaltă performanță cu prețul său competitiv, în special pentru articolele chic din seersucker.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion
O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon