Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

20.12.2023 01:12

Rezistent - cuplaj elastomer EKM-VA

Robust - cuplaj din elastomer EKM-VA



Cuplajele din elastomer de la Jakob au fost extinse cu o nouă serie. Cu noul EKM-VA, tipul EKM dovedit a primit acum o versiune din oțel inoxidabil. Rezistența la substanțe chimice, cum ar fi cele utilizate pentru curățare în industria alimentară, este unul dintre punctele forte deosebite ale acestui material.

cuplajele din elastomer

sunt cuplaje de arbore flexibile, fără joc și cuplaje de arbore flexibile pentru toate cuplurile joase și medii de până la 2000 Nm. Elementul de conectare și egalizare este o stea din plastic cu dinți involunți și duritate Shore ridicată. Aceasta este introdusă pozitiv în două butuci de înaltă precizie cu came în formă de gheară cu o ușoară pretensionare. Pătratul de cuplare flexibil poate compensa mici nealinieri ale arborelui, este izolator electric și are un comportament bun de amortizare a vibrațiilor. Sunt disponibile mai multe variante standard cu conexiune arbore-cuplaj cu butuc fără joc, blocată prin frecare, care garantează o transmisie fiabilă a cuplului chiar și fără o cheie cu pană suplimentară. Serii EKM, ESM-A, EKH și EKS cu con de expansiune sunt disponibile în gama standard, dar la cerere sunt posibile și soluții personalizate.



Datele tehnice pot fi vizualizate pe site-ul web www.jakobantriebstechnik.de sau pot fi solicitate direct de la Jakob Antriebstechnik.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...