Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

17.08.2024 01:08

Cuplaj cu burduf metalic KG

Gamă largă de aplicații

Cuplajele cu burduf metalic din seria KG, disponibile opțional și într-o versiune din oțel inoxidabil ca seria "KG-VA", îndeplinesc cerințe ridicate. Puterea este transmisă prin intermediul unor burdufuri din oțel inoxidabil rigide la torsiune, cu două, patru sau șase arbori. Cuplajele sunt disponibile pentru domenii de cuplu de la 5 (MKG) - 3000 Nm (KG) și diametre ale arborilor de la 12 - 100 mm. Acesta poate fi utilizat în intervale de temperatură de la -40°C la +300°C.



o parte este proiectată ca o flanșă sau un butuc personalizat pentru conectarea de pe partea mașinii, în timp ce butucul radial de prindere de pe cealaltă parte permite o instalare rapidă și ușoară (butuc de prindere EASY) și garantează o transmisie a cuplurilor absolut fără joc, sigură și adaptată forței, chiar și fără chei pană.



burduful și butucul sunt conectate folosind un proces de sudare cu microplasmă. Acest lucru duce la avantaje de proiectare, cum ar fi lungimea totală redusă prezentată aici.



Cuplajul oferă libertate absolută de joc, concentricitate ridicată și rigiditate torsională maximă. Cuplajele sunt utilizate în special pe partea de intrare a cutiilor de viteze planetare sau fără sfârșit cu joc redus. Versiunea din oțel inoxidabil este ideală pentru sistemele de transport, ambalare și umplere din industria alimentară.


Cu toate acestea, cuplajele cu burduf din oțel inoxidabil sunt, de asemenea, preferate în metalurgie, în industria de galvanizare, în sectorul vidului sau în domeniul echipamentelor tehnologice pentru sateliți.

Mai multe știri

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...

Cilindrii de prindere cu arc hidromecanic ZSF de la JAKOB Antriebstechnik sunt mecanisme de prind...

29.05.2024 01:05

Dovedită și variabilă

Piulița de strângere electrică MCA de la JAKOB Antriebstechnik oferă utilizatorului un element de...