Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

14.09.2024 01:09

Racorduri din oțel inoxidabil

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cuplajele cu burduf metalic KG-VA, KGH-VA și MKG-VA, seria de cuplaje distanțiere WD-VA și cuplajul elastomer EKM-VA. Trebuie subliniat faptul că atât cuplajul cu burduf metalic KGH-VA, cât și seria WD-VA sunt fabricate într-un design de butuc cu jumătate de carcasă foarte ușor de instalat. Acest design permite asamblarea și dezasamblarea ușoară, chiar și în spații restrânse. Jumătățile butucului fix sunt pur și simplu așezate pe arbore și fixate cu șuruburi pe jumătățile de cochilie libere. Acest lucru economisește timp, în special în cazul butucilor cu arbore fix, deoarece nu este necesară dezasamblarea îndelungată a unității de acționare și/sau de ieșire. Datorită construcției lor din oțel inoxidabil, aceste cuplaje sunt ideale și pentru utilizarea în industria alimentară.



Seria KG-VA poate fi utilizată la temperaturi de până la 350 °C și este proiectată pentru diametre ale arborilor de la 10 la 90 mm și cupluri de la 30 la 1000 Nm. Seria KGH-VA nu necesită uzură și întreținere, poate fi de asemenea utilizată până la 350 °C și acoperă diametre ale arborelui de la 7 la 85 mm și cupluri de la 10 la 1200 Nm. Este disponibilă în lungimi variabile cu burdufuri cu 2 sau 4 caneluri.



MKG-VA este un cuplaj miniatural cu burduf metalic cu butuc de strângere, disponibil cu burdufuri cu 2 sau 4 caneluri, care poate transmite până la 15 Nm și poate fi utilizat până la 350 °C.



Cupla din elastomer EKM-VA, care poate transmite cupluri de până la 500 Nm și poate fi utilizată la temperaturi de până la 90 °C, este o nouă adiție la gamă. Acesta are un butuc de prindere ușor de instalat.



Cuplajul distanțier WD-VA este disponibil în lungimi variabile de până la 3 metri și garantează transmiterea cuplului fără joc. De asemenea, poate fi utilizat până la 350 °C și este potrivit pentru diametre ale arborilor de la 7 la 85 mm, cu cupluri de la 10 la 1200 Nm.



Unul dintre marile puncte forte ale JAKOB Antriebstechnik GmbH constă în proiectarea și fabricarea personalizată a cuplajelor care sunt adaptate în mod optim la nevoile individuale ale clientului. Echipa experimentată de vânzări și proiectare permite o procesare rapidă și eficientă. Experții JAKOB sunt, de asemenea, disponibili la telefon pentru a răspunde întrebărilor tehnice, iar sfaturile personale și produsele personalizate sunt disponibile în orice moment la cerere.

Mai multe știri

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...

Cilindrii de prindere cu arc hidromecanic ZSF de la JAKOB Antriebstechnik sunt mecanisme de prind...

29.05.2024 01:05

Dovedită și variabilă

Piulița de strângere electrică MCA de la JAKOB Antriebstechnik oferă utilizatorului un element de...