Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

10.09.2024 01:09

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o densitate de putere mai mare și dimensiuni externe mai mici. În același timp, aspectul siguranței, cum ar fi protecția împotriva coliziunilor în cazul accidentelor mașinilor, devine din ce în ce mai important datorită automatizării și dinamicii în creștere.


Cu ambreiajul de siguranță SKB, JAKOB Antriebstechnik a dezvoltat o soluție care îndeplinește cerințele pentru limitarea suprasarcinii și protecția la coliziune pentru acționările indirecte. Marele avantaj al seriei SKB rezultă din combinarea mai multor caracteristici: cupluri de eliberare ridicate, un design compact, asamblare ușoară datorită butucului inelului de prindere, concentricitate și sarcină portantă ridicate, precum și reglarea necomplicată a cuplului de eliberare.


Cuplurile de eliberare extrem de ridicate pot fi obținute prin utilizarea oțelului de călire de înaltă rezistență cu întărire superficială sau acoperire cu plasmă a suprafețelor funcționale. Cușca cu bile deosebit de robustă joacă un rol decisiv în "reculurile de eliberare" la viteze mari. În plus, o garnitură labirint protejează mecanismul de eliberare lubrifiat cu unsoare împotriva contaminării grele sau a spălării. Butucii cu inel de strângere din seria SKB permit, de asemenea, diametre mai mari ale alezajului și arborelui în comparație cu butucii conici.



O gamă largă de opțiuni de combinare

Cuplajul de siguranță SKB poate fi extins cu burdufuri metalice sau accesorii de cuplare din elastomer, dacă este necesar. JAKOB oferă o gamă largă de modele de butuci și elemente de compensare în diferite dimensiuni. Un sistem modular bine gândit permite o producție rentabilă în loturi mici și asigură termene de livrare scurte.

Mai multe știri

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...

Cilindrii de prindere cu arc hidromecanic ZSF de la JAKOB Antriebstechnik sunt mecanisme de prind...

29.05.2024 01:05

Dovedită și variabilă

Piulița de strângere electrică MCA de la JAKOB Antriebstechnik oferă utilizatorului un element de...