Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

29.11.2023 01:11

Întotdeauna strânse corect

Piulițele de strângere cu putere MCA și MCG de la JAKOB Antriebstechnik sunt dispozitive de strângere bine încercate în producție. Până în prezent, forța de strângere nominală necesară era setată cu precizie de către utilizator cu ajutorul unei chei dinamometrice. Aceasta este o metodă sensibilă pentru variația forțelor de strângere, deoarece piulița de strângere poate fi utilizată în mod flexibil. Cu toate acestea, dacă se aplică întotdeauna aceeași forță de strângere nominală constantă, acum se poate economisi timp și crește siguranța.

Variantele MCA-DB și MCG-DB extind piulițele de strângere cu putere cu o limită de cuplu prestabilită. Acest lucru înseamnă că nu mai este necesară o cheie dinamometrică, o simplă cheie este suficientă, iar forța de strângere a piuliței este întotdeauna aplicată corect. Limitatorul de cuplu este încorporat într-un accesoriu care este presetat din fabrică de către JAKOB la cuplul necesar.

Seria MCA-DB și MCG-DB acoperă forțe nominale de strângere de la 60 la 200 kN. Există, de asemenea, opțiunea ca piulițele de strângere cu putere existente din seriile de bază MCA și MCG să fie extinse de către producător pentru a include limitatorul de cuplu integrat.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...