Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

20.11.2023 01:11

Șantier regal în Danemarca

Castelul Frederiksborg din Danemarca este supus unei ample renovări cu lifturi GEDA

Șantier regal în Danemarca
Castelul Frederiksborg din Danemarca este supus unei ample renovări cu ascensoare GEDA
Hillerød, Danemarca - Castelul istoric Frederiksborg din Hillerød, Danemarca, este supus unei ample renovări pe partea sa de vreme, iar în acest scop sunt folosite două ascensoare cu cremalieră GEDA (platforma de transport GEDA 500 Z/ZP și ascensorul de materiale GEDA 300 Z). Acest proiect de construcție, care se preconizează că va dura între trei și patru ani, este un exemplu impresionant de conservare a patrimoniului cultural.

Despre Castelul Frederiksborg
Castelul Frederiksborg, construit la începutul secolului al XVII-lea de către regele Christian al IV-lea, este astăzi recunoscut ca fiind cel mai mare castel renascentist din Scandinavia. Cu arhitectura sa bogată și istoria sa interesantă, castelul se remarcă ca un monument al puterii și al patrimoniului cultural al Danemarcei. Sălile magnifice și expozițiile din interiorul zidurilor castelului găzduiesc o colecție bogată de portrete, picturi istorice, mobilier și obiecte de artizanat și oferă o călătorie captivantă prin 500 de ani de istorie daneză. Castelul găzduiește Muzeul Național de Istorie încă din 1878, ceea ce îl face o parte importantă a istoriei culturale daneze.


Renovarea fațadei castelului
Renovarea fațadei castelului: Renovarea părții de vreme și reînnoirea acoperișului castelului Frederiksborg sunt pași importanți în păstrarea splendoarei istorice a acestei clădiri uimitoare. O platformă de transport GEDA, GEDA 500 Z/ZP, este utilizată pentru a finaliza cu succes acest proiect. Cu toate acestea, mai întâi va fi utilizat dispozitivul de ridicare a materialelor GEDA 300 Z. Acest lucru permite ca schela să fie ridicată în siguranță și eficient. Platforma de transport GEDA 500 Z/ZP este ajutorul potrivit pentru lucrările de renovare propriu-zise. Datorită celor două comenzi separate, acest dispozitiv poate fi utilizat atât pentru transportul persoanelor, cât și pentru transportul materialelor. Înălțimea de transport necesară de 30 de metri nu reprezintă o problemă pentru ascensor, deoarece poate fi operată o înălțime maximă de montaj de 100 de metri.
Acest proiect impresionant de renovare este rezultatul unei cooperări strânse și de succes de lungă durată între GEDA, compania lider în domeniul accesului vertical, și Hejs.dk A/S, un partener renumit de vânzări și servicii din Danemarca. Datorită instalării echipamentelor de la Hejs.dk A/S, a fost posibilă realizarea cu succes a acestei importante lucrări de restaurare și păstrarea splendoarei castelului.
GEDA 500 Z/ZP poate ridica 1.000 kg sau până la 5 persoane. De asemenea, GEDA 300 Z poate acoperi o înălțime maximă de ridicare de 100 de metri și are o capacitate de încărcare de 300 kg. Ambele ascensoare au viteze de ridicare impresionante care asigură un transport vertical eficient. Transportul sigur și eficient al materialelor de schelă sau al uneltelor ar fi de neconceput fără acest ajutor mic și flexibil.

Un punct culminant al acestui proiect este instalarea GEDA 500 Z/ZP pe o platformă prefabricată în apă, care depășește provocările renovării pe partea de vreme a castelului. Datorită distribuției inovatoare a forțelor și, prin urmare, a forțelor de ancorare reduse, această platformă de transport poate fi ancorată direct deasupra schelei. Acesta este un avantaj enorm, în special pentru această fațadă istorică. Renovarea Castelului Frederiksborg nu reprezintă doar o restaurare semnificativă a unui punct de reper istoric, ci subliniază, de asemenea, capacitățile tehnologiei moderne din industria construcțiilor.

Mai multe știri

Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.
A început un nou capitol la GEDA Central
GEDA deschide un nou capitol pe 29 februarie 2024 SAVE THE DATE - 29.02.2024. În această zi, vom deschide un nou capitol la GEDA cu un eveniment online exclusiv.
23 de dispozitive GEDA utilizate pentru lucrări de renovare de amploare la spitalul praghez din Motol
Platformele de transport GEDA contribuie la renovarea cu succes a catedralei istorice din Zagreb.
Platforma de transport GEDA 1200 Z/ZP utilizată pe coasta irlandeză