Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

16.10.2024 01:10

GEDA sprijină proiectul de reducere a emisiilor de CO2 în Belgia

Viitor ecologic în Belgia cu GEDA 2500 Z/ZP


Producătorul bavarez de trolii industriale și de construcții GEDA este implicat într-un proiect de pionierat în industria cimentului cu GEDA 2500 Z/ZP. Compania de ciment CCB lucrează la un viitor neutru din punct de vedere climatic al fabricii de ciment din Belgia.
În orașul Tournai, un GEDA 2500 Z/ZP sprijină un proiect cuprinzător al fabricii locale de ciment CCB. CCB are una dintre cele mai mari și mai eficiente fabrici din țările Benelux, cu tehnologie de ultimă generație și rezerve de calcar pentru mai mult de 80 de ani. Pentru una dintre fabricile de ciment, compania a primit certificarea CSC pentru angajamentul ecologic, economic și social.
Acest angajament se reflectă și în Tournai, deoarece amplasamentul s-a angajat, de asemenea, față de obiectivul de îmbunătățire a durabilității în industria cimentului prin reducerea emisiilor de CO2. Pentru a fi mai precis: Obiectivul este de a obține o reducere cu 39 % a valorilor per tonă de ciment echivalent până în 2030 și de a deveni complet neutru din punct de vedere al emisiilor de carbon până în 2050. Proiectul este ambițios, dar și un pas către un viitor mai ecologic, la care GEDA poate contribui, de asemenea.
Compagnie des Ciments Belges a ales compania Verhelst Machines, care a selectat un GEDA
2500 Z/ZP pentru a implementa transportul de încărcături grele pe turnul principal de 100 m înălțime al fabricii de ciment.


GEDA 2500 Z/ZP
Platforma de transport GEDA 2500 Z/ZP este utilizată la fabrica de ciment din Tournai de șase luni. Aceasta este instalată la o înălțime de 100 m și acoperă 4 niveluri care sunt securizate cu ușile de nivel de aterizare GEDA Comfort. La utilizare maximă, sunt posibile o înălțime instalată de până la 200 m și un transport de materiale de până la 2 500 kg. Platforma de transport poate fi utilizată, de asemenea, pentru a transporta până la șapte pasageri la locul lor de muncă pe șantier. Cu o viteză de 12 m/min în modul pasageri și de 40 m/min în modul materiale, aceasta poate economisi mult timp și bani pe șantier, asigurând în același timp un transport mai ușor și mai sigur.
Cu dimensiuni de 1,45 m x 3,55 m, platforma modelului GEDA 2500 Z/ZP este un adevărat economizor de spațiu, oferind spațiu optim pentru uneltele, materialele sau lucrătorii din construcții necesari. Verhelst machines, care a furnizat GEDA 2500 Z/ZP pentru șantier, a ales un set de uși duble pe partea C a platformei de transport pentru a obține mai mult spațiu pentru încărcarea și descărcarea materialelor. În această versiune, platforma de transport oferă 3,40 m de spațiu pe latura mare pentru încărcarea și descărcarea confortabilă a uneltelor și materialelor. Această funcție este de mare ajutor pentru lucrătorii din construcții, în special pentru materialele voluminoase și piesele mari.
Datorită sistemului inovator GEDA SVARIO-Mast, platforma de transport funcționează pe un singur catarg, în ciuda capacității sale de încărcare de 2 500 kg. Instalația de ridicare poate fi instalată cu ușurință de două persoane care utilizează deschiderea acoperișului pentru a plasa secțiunile catargului una peste alta. Acoperișul platformei de transport poate fi coborât rapid, ceea ce oferă un mare avantaj pentru încărcarea camioanelor.

Mașinile Verhelst și GEDA
GEDA colaborează cu Verhelst Machines de peste 10 ani prin furnizarea de trolii pentru construcții. La fel ca în toate proiectele anterioare, uneori destul de dificile, colaborarea a decurs foarte bine și pentru acest proiect și a contribuit la un rezultat general de succes. La fața locului, Verhelst Machines este responsabilă nu numai de închirierea dispozitivelor GEDA adecvate pentru șantierele de construcții, ci și de întreținerea acestora. Acest lucru înseamnă că clienții belgieni primesc cele mai bune sfaturi și asistență și pot beneficia de un pachet fără griji pe șantierul lor.

Mai multe știri

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia
Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.