Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

29.07.2024 01:07

Contribuția GEDA la infrastructura critică a Statelor Unite

GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans

GEDA SH1000 US este proiectat pentru operațiuni portuare și sprijină lucrările de întreținere în portul New Orleans.
Șase dintre troliile de serviciu ale producătorului bavarez de trolii industriale și de construcții GEDA sunt utilizate în port, care este unul dintre cele mai importante din SUA. Celebrul râu Mississippi traversează statul Louisiana, unde se află portul New Orleans. Orașul New Orleans este probabil cel mai bine cunoscut pentru marea sa paradă Mardi Gras și pentru cultura jazzului. Diversitatea culturală atrage din ce în ce mai mulți vizitatori și din ce în ce mai multe nave de croazieră își încep călătoriile în portul New Orleans. Acesta este un important centru comercial și de transbordare în SUA. Producătorul bavarez de trolii industriale și de construcții GEDA este implicat în operațiunile portuare cu șase trolii de serviciu GEDA SH1000 US.


Portul New Orleans este un port de mare adâncime cu o locație unică și acces la peste 30 de porturi interioare importante și la Canada.
Accesul din port se extinde la peste 14.500 de mile de cale navigabilă. Port NOLA, operatorul portuar, operează, de asemenea, servicii feroviare și de croazieră, în plus față de transportul de mărfuri pe apă. Cu proprietăți industriale în jurul portului, compania oferă, de asemenea, spațiu pentru furnizorii comerciali mici și mari, precum și pentru utilizarea maritimă. Locația este foarte atractivă pentru mulți, iar asigurarea unor operațiuni fără probleme în port este esențială. Aici intră în joc cele șase GEDA SH1000 US.

GEDA SH1000 US


GEDA SH1000 US este un ascensor de serviciu special conceput pentru operarea pe macarale de containere. Acesta este utilizat în principal în portul New Orleans pentru a transporta personal de serviciu de până la 6 persoane la fața locului. Ascensoarele din seria GEDA SH se pot deplasa până la 200 de metri. Cu toate acestea, liftul nu transportă doar personalul la vârf, ci sprijină și lucrările de întreținere prin transportul materialelor și uneltelor cu o greutate de până la 500 kg. Particularitatea proiectelor cu ascensoare GEDA SH constă în condițiile și cerințele individuale de la fața locului, care sunt discutate în dialog strâns cu clientul.
Pentru că la GEDA, totul provine de la o singură sursă, de la planificare și producție până la service. În New Orleans, două dintre GEDA SH1000 US cu o înălțime de ridicare de 37 m au fost instalate pe macaralele portuare. Dimensiunea platformei oferă suficient spațiu pentru a transporta 500 kg de material sau 6 persoane. Celelalte patru modele ale liftului utilizate în port au o înălțime de ridicare de 45 m. Platforma acestui GEDA SH1000 US este mai mare și oferă mai mult spațiu pentru persoane și materiale.
Toate cele șase macarale folosesc liftul pentru a ajunge la patru etaje la o viteză de ridicare de 40 m/min. Siguranța lucrătorilor este garantată în orice moment datorită ușilor de siguranță înalte și închise la etaj și a sistemului QTV. Un alt avantaj major al GEDA SH este faptul că pentru asamblare nu este necesară nici o cameră a mașinilor, nici un puț al suprastructurii.

Șapte ani de GEDA în New Orleans

Cele două unități GEDA cu o înălțime de ridicare de 37 de metri sunt în funcțiune în portul New Orleans din 2017. Doi ani mai târziu, în 2019, au urmat alte patru dispozitive cu o înălțime de 45 de metri. Operatorul portuar Port NOLA a optat pentru GEDA din diverse motive. Datorită cooperării strânse și gestionării profesionale cu GEDA, cerințele speciale au fost îndeplinite în mod optim.
Calitatea și asistența sunt decisive pentru succesul comun al .

Mai multe știri

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia
Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.
A început un nou capitol la GEDA Central