Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

25.06.2024 01:06

Putere dublă GEDA pentru noul spital din Reykjavík

Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național

În Islanda se construiește noul spital național ultramodern, iar GEDA este implicată în lucrările de construcție cu echipamentele sale. Producătorul bavarez de ascensoare industriale și de construcții ajută în prezent la transportul materialelor grele și al muncitorilor de pe șantier cu două platforme de transport GEDA 3700 Z/ZP.

În Reykjavík, capitala Islandei, se construiește în prezent un spital nou și ultramodern - "Noul spital național". Noul spital este proiectat pentru o funcționare modernă și eficientă.

Acest lucru poate fi observat, de exemplu, în planurile pentru centrul de laborator, care este conectat în rețea cu alte departamente printr-un sistem special de tuburi pneumatice și care, prin urmare, poate trimite rapid și eficient eșantioane și analize la locul necesar.

O altă caracteristică specială a spitalului sunt sălile de operație, care pot fi utilizate până la o anumită rezistență la cutremur. În ultimele luni, în Islanda a avut loc un număr tot mai mare de cutremure, iar acestea nu ar trebui să afecteze (mai mult) operațiunile spitalului.

Pe lângă Noul Spital Național, va exista și un hotel pentru pacienți, care va cuprinde 75 de camere pe 4 etaje. Camerele pentru persoane singure, familii și persoane cu dizabilități sunt conectate la toate unitățile operaționale principale ale spitalului și există un restaurant în clădire, precum și o terasă la soare. Noul spital din Reykjavík va fi cu siguranță o clădire specială, iar GEDA face parte din acest proiect extraordinar.


GEDA 3700 Z/ZP

Din octombrie 2023, un GEDA 3700 Z/ZP este implicat în lucrările de construcție a noului spital din Reykjavík. Cea de-a doua platformă de transport este în curs de finalizare la GEDA și va fi livrată în luna mai pentru a sprijini lucrările de construcție, așa cum s-a convenit. Ambele platforme de transport vor fi utilizate pentru a transporta personal și materiale mari și grele în timpul construcției noului spital național, care va dura cel puțin cinci ani. De asemenea, acestea vor avea un rol esențial în instalarea și transportul diferitelor elemente de sticlă pentru fațadă.
GEDA și partenerul său islandez Hoist Vinnulyftur au colaborat cu clientul pentru a dezvolta un suport de catarg special, îngust, astfel încât aproape toate elementele fațadei să poată fi instalate în cele din urmă. Această provocare a fost posibilă datorită dezvoltării rapide de către propriul departament de inginerie structurală al GEDA și cu ajutorul instrumentelor GEDA Central, cum ar fi Installation Designer.

O caracteristică specială a acestui șantier de construcție sunt camerele pacienților complet asamblate, care sunt aduse la locul potrivit cu ajutorul GEDA 3700 Z/ZP.
O provocare pe care platforma de transport cu platformă C o stăpânește cu ușurință datorită capacității sale de încărcare de 3200 kg și a dimensiunilor de 2,9 m x 4 m. Dimensiunea platformei și capacitatea de încărcare variază în funcție de model, dar este posibilă o capacitate de încărcare maximă de 3700 kg. Atât personalul, cât și materialele și uneltele sunt ridicate la o înălțime de 30 de metri. Înălțimea maximă posibilă de transport a platformei de transport este de 200 m la o viteză de ridicare de 36 m/min în modul material și de 12 m/min în modul personal. La înălțimea de transport de 30 m, dispozitivul se deplasează până la 6 etaje, care sunt echipate cu uși de podea cu confort dublu pentru a permite accesul în siguranță în clădire.



Nouă ani de colaborare între GEDA și Hoist Vinnulyftur
GEDA și Hoist Vinnulyftur lucrează împreună la proiecte în Islanda din 2015. Din 2017, compania este, de asemenea, dealer oficial GEDA și este responsabilă pentru distribuția produselor noastre în Islanda. Având în vedere dimensiunea țării, Hoist Vinnulyftur este singurul dealer GEDA din Islanda. Cooperarea funcționează foarte bine datorită contactului personal și programelor de formare GEDA, dintre care unele sunt specifice clienților, și a avut ca rezultat proiecte de succes pentru ambele companii. Această abordare este foarte importantă pentru GEDA, deoarece producătorul de trolii industriale și de construcții oferă clienților săi un pachet complet și fără griji, de la produs până la service. Ca parte a acestui demers, directorul general și directorul tehnic al Hoist Vinnulyftur au vizitat GEDA în septembrie 2023 pentru a beneficia de instruire pe un GEDA 3700 Z/ZP instalat.

Mai multe știri

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia
Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.
A început un nou capitol la GEDA Central