Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

26.08.2024 01:08

GEDA sprijină lucrările de renovare la Primăria din Oslo

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei


Primăria din Oslo, capitala Norvegiei, este în prezent supusă unor ample lucrări de renovare - cu ajutorul mai multor dispozitive GEDA. Două ascensoare de schelă GEDA 300 Z și un GEDA Multilift P18 Premium de la producătorul bavarez de ascensoare industriale și de construcții sunt utilizate pentru lucrări.
Primăria din Oslo are o mare importanță istorică pentru norvegieni și este și astăzi scena unor evenimente importante. În fiecare an, pe 10 decembrie, aici se decernează Premiul Nobel pentru Pace. De asemenea, reprezintă independența Norvegiei față de Suedia. Primăria a fost inaugurată în 1950, după o serie de întârzieri cauzate de cele două războaie mondiale, și este cunoscută astăzi mai ales pentru interiorul său impresionant și pentru carillon.
În ultimii ani, efectele vremii, ale apei sărate și ale altor condiții au făcut ca primăria să trebuiască să fie renovată. Primul pas a fost instalarea schelelor pe turnul estic cu ajutorul ascensoarelor pentru schele GEDA 300 Z. Totul a fost apoi demontat pe turnul estic și reasamblat pe turnul vestic pentru a continua lucrările de renovare acolo. Decizia de a utiliza ascensoarele de la GEDA a fost luată parțial datorită înălțimii și vitezei de ridicare. Ambele turnuri au o înălțime de aprox. 65 m și pot fi accesate cu ușurință cu ajutorul dispozitivelor.

GEDA 300 Z & Multilift P18 Premium
Două ascensoare pentru schele GEDA 300 Z au oferit sprijin activ pentru lucrările de renovare la Primăria din Oslo. Cele două unități au fost utilizate exclusiv pentru instalarea schelelor, în timp ce GEDA Multilift P18 Premium a fost apoi folosit pentru a transporta muncitorii și materialele.
GEDA 300 Z este un elevator compact și robust care poate fi montat de o singură persoană. Platforma măsoară 1,4 m x 0,8 m și poate transporta pe șantier materiale care cântăresc până la 300 kg. Cușca pivotantă la 90 de grade a liftului pentru schele asigură trecerea în siguranță și încărcarea și descărcarea ușoară. Antreprenorul de schele Oslo Stillas Utleie A/S, care este responsabil de lucrările la primărie, a optat pentru versiunea de 400 V a GEDA 300 Z datorită vitezei și înălțimii de ridicare, printre altele.
Elevatorul de schele selectat poate gestiona o înălțime de ridicare de 100 m la o viteză de 30 m/min. După ce schelele au fost ridicate cu ajutorul celor două elevatoare de materiale GEDA 300 Z, GEDA Multilift P18 Premium a fost instalat acolo pentru a continua lucrările și pentru a transporta muncitorii și materialele acestora pe șantier.
De asemenea, GEDA Multilift P18 Premium se poate deplasa până la o înălțime de 100 m la o viteză maximă de 40 m/min. Cu dimensiunile sale de 3,7 m x 1,4 m, platforma E a liftului pentru pasageri și materiale poate transporta fie până la 25 de persoane, fie 2000 kg. La Primăria din Oslo, acesta se deplasează la 30 de etaje, care sunt securizate cu ușa de palier GEDA Comfort și asigură accesul în siguranță la clădire.
În acest proiect, faptul că GEDA 1500 Z/ZP utilizat în proiecte anterioare avea deja aceleași catarge ca și GEDA Multilift P18 Premium a reprezentat un avantaj imens pentru client. Ambele dispozitive utilizează catargele GEDA Uni X, forțe de ancorare reduse și sunt ușor de configurat datorită utilizării acelorași componente.

20 de ani de Materialhuset AS și GEDA
Compania norvegiană de schele Materialhuset AS este client GEDA de aproape 20 de ani. Colaborarea
pentru proiecte între cele două companii funcționează perfect datorită parteneriatului lor de lungă durată. Compania este dealer autorizat GEDA din 2012, iar acum este și partener de service autorizat.

Mai multe știri

GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia
Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.
A început un nou capitol la GEDA Central