Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

08.11.2023 00:11

Noua dantelă TEXTRONIC® Lace pentru cea mai somptuoasă dantelă în tricotajul de urzeală

KARL MAYER lansează noul MT 84/1/40 S, o dantelă TEXTRONIC® cu centru de picătură și bară jacquard de formare a cusăturilor

KARL MAYER lansează o nouă dantelă TEXTRONIC® Lace pentru producția de articole delicate din dantelă cu un model unic de țesătură cu contrast ridicat. Produsele nou-venitului - MT 84/1/40 S - prezintă o bază de țesătură excepțional de ușoară și transparentă, pe care modelul filigranat cu ață dentară tridimensională iese în evidență în mod izbitor. Acest joc al contrastelor stabilește noi standarde în sectorul dantelei.

"Niciodată nu ne-am mai apropiat atât de mult de calitatea dantelei Leavers cu 12 puncte", spune Jamie Heather, expert în dantelă de la KARL MAYER.

O configurație neobișnuită asigură o fidelitate ridicată față de standardul de aur. Unic pentru un model TEXTRONIC® Lace este configurația cu o bară jacquard de formare a punctelor combinată cu două bare de ghidare de bază la spate.



Dantelă cu contrast ridicat, cu un model cu mai multe straturi

Bara jacquard de formare a cusăturilor cu design divizat înseamnă că se pot produce dosuri spotnet fără franjuri, ceea ce le face mai ușoare decât înainte. Testele efectuate în acest sens la KARL MAYER au arătat rezultate promițătoare. În cazul în care franjurii sunt necesari pentru a stabiliza structura, se poate folosi un fir mai subțire pentru a evita reducerea greutății țesăturii. S-au efectuat, de asemenea, teste interne cu rezultate excelente. În zona franjurilor a fost folosit un material de fir cu o finețe de 22 dtex și, de asemenea, doar 22 dtex în barele de divizare jacquard de formare a punctelor.

Placa de picătură în combinație cu 80 de bare de ghidare a modelului, cu 24 mai multe decât la mașinile de dantelă anterioare cu bare jacquard de formare a punctelor, asigură un model cu contrast ridicat și, în același timp, sofisticat pe fond deschis. Prin urmare, produsele MT 84/1/40 S oferă tot ceea ce caracterizează o dantelă Leavers tipică cu 12 puncte: un fond fin în stil spotnet, o ață dentară tridimensională și, mai presus de toate, un model complex.



Lansare în noiembrie 2023

Noul MT 84/1/40 S va fi disponibil în calibrele E 24 și E 28 și cu o lățime de lucru de 134″. Lansarea oficială planificată este o expoziție de produse care va avea loc la KARL MAYER (CHINA) în orașul Changzhou, în paralel cu ITMA ASIA, adică între 19 și 23 noiembrie. Cei interesați pot experimenta MT 84/1/40 S în funcționare live aici. Este necesară înregistrarea pentru planificarea vizitei și transferul de la târg.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon