Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

10.11.2023 00:11

Decolarea cu mai multă viteză și flexibilitate în sectorul mașinilor de jersey

KARL MAYER își sprijină clienții de jerseuri cu modele noi, într-un mediu de piață plin de provocări

Soluțiile de înaltă tehnologie vă pot oferi un avantaj față de concurență, în special în perioadele de slăbiciune economică. KARL MAYER GROUP va demonstra cum arată tehnologiile de pionierat pentru tricotarea prin urzeală în cadrul unei prezentări de produse în timpul ITMA ASIA, în perioada 19-23 noiembrie 2023, la sediul său din orașul Changzhou.

. Utilajele din prezentările de performanță sunt la fel de diverse ca și vizitatorii cărora li se adresează, dar toate au un singur scop: să ofere răspunsuri la provocările timpului nostru. Inovațiile se referă în primul rând la durabilitate, noi domenii de activitate, flexibilitate și productivitate.

"Întreaga noastră gamă de produse demonstrează forța în domeniul mașinilor de jersey. În orașul Changzhou, lansăm două modele din gama medie, optimizate din punct de vedere al performanțelor. De asemenea, prezentăm produse consacrate, cu accent pe performanță, care ar trebui să fie de mare interes pentru oaspeții noștri", spune Kay Hilbert. Product Owner Global Jersey Machines de la KARL MAYER și echipa sa așteaptă invitați din China, Turcia și India, în special.



Cel mai flexibil și mai rapid model TM cu patru bare depe piață

În segmentul mașinilor cu patru bare, un nou TM 4 EL înlocuiește alternativa anterioară de gamă medie la HKS 4-M ON pentru segmentul premium. Noul venit a fost echipat cu tehnologia CFRP de la KARL MAYER, ceea ce îl face cu până la 30 % mai rapid decât predecesorul său. Portofoliul de produse este, de asemenea, corect. TM 4 EL produce majoritatea tuturor articolelor comune - de la cele elastice la cele neelastice - și oferă flexibilitate maximă pentru o gamă largă de aplicații datorită angrenajului cu model EL. Gama de produse include țesături pentru tapițerie, îmbrăcăminte sportivă, încălțăminte, interioare de mașină și de casă și îmbrăcăminte. Articolele șic seersucker, în special, aduc acest model, cu raportul excelent preț-performanță, în atenția producătorilor de modă atenți la tendințe. La expoziția de produse de la KARL MAYER (CHINA), un TM 4 EL, 210″, va fi expus în E 28.



HKS cu trei bare cu onouă funcție de energie pentru cei care sunt atențila costuri și sunt conștienți de mediu

Expoziția de mașini tricot cu trei bare include un HKS 3-M ON, 300″, cu o funcție de economisire a energiei care a făcut deja senzație la ITMA 2023 din Milano. Cu noua opțiune Energy Data Ready, consumul de energie al mașinilor tricot poate fi determinat și monitorizat. Software-ul ENERGY MONITORING SYSTEM, care urmează să intre în producția de serie la începutul anului viitor, utilizează potențialul oferit de datele energetice în timp real pentru a optimiza gestionarea energiei. Avantajul pentru clienți este o transparență unică a consumului de energie, a amprentei de CO2 și a costurilor. Calcularea costurilor și identificarea consumului pot fi, de asemenea, utilizate pentru a optimiza eficiența energetică a producției. Un prototip al soluției va fi prezentat la KARL MAYER (CHINA) în luna noiembrie.



Mașină de mare viteză pentru articole de plasă

Gama de modele de jerseuri cu două bare se extinde cu noul TM 2-NET. Mașina foarte productivă și economică se concentrează pe aplicațiile exigente cu plase și este cu aproximativ 20 % mai rapidă decât omologul său TM 2 de ultimă generație. De asemenea, noul venit are performanțe semnificativ mai bune decât mașinile echivalente de pe piață, în special atunci când se compară producția de articole din tul fin. Printre alte avantaje se numără cea mai înaltă calitate a produselor și funcționarea extrem de stabilă a mașinii.



HKScu două bare cu calități de bestseller

HKS 2-SE, care va fi prezentat, de asemenea, în orașul Changzhou, nu este un model în premieră, ci un bestseller. Mașina specializată pentru producția de țesături elastice a fost comandată în acest an, în special în China, pentru producția de articole suple și ușoare pentru îmbrăcăminte de protecție solară. Țesăturile se caracterizează prin calitatea lor înaltă și pot fi produse extrem de eficient. O turație de 4.400 rpm face din HKS 2-SE mașina preferată atunci când vine vorba de producția de articole de îmbrăcăminte, îmbrăcăminte sport și lenjerie de înaltă calitate. La KARL MAYER (CHINA), va fi expus un HKS 2-SE, 134″, în E 40. Finețea ridicată este deosebit de solicitată pe piața chineză, dar este oferită de KARL MAYER doar în combinație cu performanța extraordinară a mașinii.



Soluții digitale care schimbă jocul pentru managementul producției

Alte puncte de atracție ale expoziției de produse provin din domeniul soluțiilor digitale. KM.ON, compania digitală a KARL MAYER GROUP, va prezenta Digital Production Management (DPM) și CORE.

DPM oferă transparență în producție și utilizează în acest scop posibilitățile oferite de Internet of Things (IoT) și analizele avansate. Managerii de producție primesc în timp real cifre-cheie specifice producției. Informațiile privind operațiunile din fabrică pot fi utilizate pentru a recunoaște tipare - de exemplu, atunci când apar erori repetate în timpul funcționării mașinilor - pentru a aloca în mod optim resursele și a lua decizii bazate pe date pentru a crește eficiența. Monitorizarea și analiza în timp real merg mână în mână cu potențialul DPM de a controla operațiunile. De la crearea articolelor și a comenzilor de lucru până la simplificarea planificării producției, DPM centralizează și optimizează fiecare aspect al procesului de producție.

CORE este un instrument de proiectare bazat pe web. Acesta include un editor de layout versatil pentru mașinile jersey și asigură transferul direct și fiabil al datelor de modelare către mașină, care este conectată la cloud-ul securizat al KM.ON - de oriunde și în orice moment. Prin urmare, CORE contribuie la scurtarea timpului de lansare pe piață.



Soluții de asistență de nivel următor, cu acces ușor

Pe lângă mașinile de înaltă tehnologie, KARL MAYER oferă clienților săi cea mai bună asistență post-vânzare din clasa "best in class", cu furnizare profesională de piese de schimb, cunoștințe de specialitate și o selecție de oferte de servicii online. Noul portal pentru clienți myKM.ON oferă acces ușor la soluțiile individuale, inclusiv un tablou de bord al utilajelor, o imagine de ansamblu a tuturor comenzilor de piese de schimb din ultimele 30 de zile și acces la WEBSHOP SPARE PARTS, la ofertele Academiei KARL MAYER și la my TEXTILE NEWS - un portal specializat pentru industrie. În plus, un nou sistem de tichete permite o transparență și o eficiență maximă pentru solicitările de service.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon