Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

12.11.2023 00:11

GEDA-albastru pe Insula de Smarald

Platforma de transport GEDA 1200 Z/ZP utilizată pe coasta irlandeză

În orașul de coastă irlandez Dalkey, o platformă de transport GEDA 1200 Z/ZP este utilizată pentru construcția de apartamente noi cu unul și două dormitoare. Cu această soluție optimă de transport la înălțime "Made in Germany", construcția a putut fi finalizată la timp.
Dalkey, o suburbie a orașului Dublin, este situat în sud-estul capitalei, în mijlocul unui peisaj extraordinar, direct pe malul Mării Irlandei. Aici vă puteți bucura de priveliști excepționale peste mare, până la insula Dalkey, care este populară atât pentru localnici, cât și pentru turiști. Cererea mare de locuințe din Irlanda a însemnat că noile apartamente trebuiau să fie finalizate la timp. Compania irlandeză Mantis Cranes LTD a putut ajuta cu poziționarea unei platforme de transport GEDA 1200 Z/ZP.

Expertiza și parteneriatul dau ro ade
Chiar anul trecut, platformele de transport GEDA au sărbătorit cea de-a 25-a aniversare, o dovadă a calității și performanței echipamentelor. Platforma de transport de la Asbach-Bäumenheim din Bavaria a fost, de asemenea, un ajutor indispensabil pe șantierul irlandez.
Era deosebit de important pentru client, care a comandat partenerul nostru Mantis Cranes, să încarce și să descarce rapid materialele. Transportul rapid și sigur al personalului a fost, de asemenea, o prioritate pentru a economisi timp și a minimiza efortul depus. După o consultare detaliată și o inspecție la fața locului de către un consultant tehnic de la Mantis Cranes
, a fost clar că GEDA 1200 Z/ZP era utilajul ideal pentru acest șantier de construcții. Cu o dimensiune a platformei de 1,4 m x 2,0 m și o capacitate de încărcare de 1500 kg, este ideal pentru a transporta materialele de construcție, cum ar fi gips-carton sau ardezie pentru acoperiș, la locul de utilizare.

De asemenea, muncitorii ar putea fi aduși fără probleme la locul de muncă, deoarece GEDA 1200 Z/ZP poate transporta până la 7 persoane, precum și materiale. Datorită urgenței proiectului, platforma de transport GEDA 1200 Z/ZP a fost de mare ajutor pe șantier, economisind timp și bani pentru cei responsabili. Acest lucru a fost realizat în ciuda condițiilor dificile: pe șantier, platforma de transport a fost instalată într-o parcare subterană, de unde a trebuit să acceseze cele 5 etaje ale șantierului printr-o deschidere la nivelul solului. Cooperarea reușită dintre producător, GEDA GmbH, compania de închiriere Mantis Cranes și compania de construcții de pe șantier a dus la o instalare rapidă și reușită.

Pe o durată totală de 7 luni, platforma noastră de transport GEDA 1200 Z/ZP a sprijinit lucrările din Dalkey, Irlanda, și a contribuit la finalizarea punctuală a proiectului. Așteptăm cu nerăbdare să continuăm să sprijinim proiectele Mantis Cranes cu echipamentele noastre GEDA în viitor

Mai multe știri

Mai multe dispozitive GEDA contribuie la finalizarea apartamentelor exclusiviste din noul complex de clădiri din Praga.
A început un nou capitol la GEDA Central
GEDA deschide un nou capitol pe 29 februarie 2024 SAVE THE DATE - 29.02.2024. În această zi, vom deschide un nou capitol la GEDA cu un eveniment online exclusiv.
23 de dispozitive GEDA utilizate pentru lucrări de renovare de amploare la spitalul praghez din Motol
Platformele de transport GEDA contribuie la renovarea cu succes a catedralei istorice din Zagreb.
Castelul Frederiksborg din Danemarca este supus unei ample renovări cu lifturi GEDA