Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

14.11.2023 01:11

Noul RASCHELTRONIC® multifuncțional extinde oportunitățile de piață

RJ 4/1 EL stabilește noi standarde de modelare în gama RASCHELTRONIC® cu patru bare

KARL MAYER a continuat strategia de succes cu două linii de produse în gama RASCHELTRONIC® și a adăugat o variantă cu un raport preț-performanță optimizat la modelul cu patru bare. Noul RJ 4/1 EL este omologul modelului RSJ 4/1, dar, într-o diferență față de abordarea anterioară, poate face mai mult decât mașina premium. Datorită cutiei de viteze cu model EL, clienții beneficiază de o flexibilitate semnificativ mai mare. Modelele pot fi schimbate rapid și ușor și pot fi realizate fără a limita lungimea de repetare. Echiparea mașinii cu KAMCOS® 2 permite, de asemenea, să lucreze cu date de tipare din cloud-ul KM.ON - pentru o viteză și un confort și mai mare atunci când se transferă datele de tipare către mașină. Pe lângă performanțele de modelare, producția este, de asemenea, excelentă. Cu o viteză de 1.300 rpm, RJ 4/1 EL oferă eficiența ridicată pentru care seria RASCHELTRONIC® este renumită.


Un portofoliu extins de produse

Cu potențialul său enorm de design, RJ 4/1 EL aduce o gură de aer proaspăt în special în sectorul lenjeriei și al îmbrăcămintei sportive. "Ca și până acum, posibilitățile includ articole spotnet și panglici asemănătoare dantelei. O noutate pentru un RASCHELTRONIC® cu patru bare sunt modelele cu multe fațete de dungi satinate și alte schimbări de strat care sunt posibile datorită angrenajului EL", spune Stefan Gross, Product Developer Textile Technology la KARL MAYER.

Motivele florale și geometrice opulente sunt caracterizate de umpluturi delicate din plasă și de contururi izbitoare care creează un aspect discret al suprafeței tridimensionale. Dacă barele de divizare jacquard prelucrează poliamida lucioasă în modele cu alternanță de straturi inferioare lungi și scurte, se creează, de asemenea, efecte mate-lucioase care conferă țesăturilor o notă de extravaganță și lux. Alte caracteristici ale articolelor RASCHELTRONIC® includ o drapaj suplu, o senzație mătăsoasă și netedă și o metodă de fabricare cu tăiere liberă care reduce la minimum efortul. O țesătură de tip twill asigură o margine fermă a țesăturii direct pe mașină. Acest lucru poate fi realizat cu ajutorul barei de ghidare de bază GB 3 sau GB 4 cu alimentare cu elastan.


Spectacol de performanță în cadrul ITMA ASIA

RJ 4/1 EL este disponibil în ecartamentele E 28 și E 32 și cu o lățime de lucru de 130″. În urma unei lansări prealabile în China, a fost lansată pentru vânzare la nivel global la ITMA 2023 din Milano și a avut un mare succes. Mai mulți clienți au investit deja în noua mașină. Interesul din partea producătorilor din China este deosebit de ridicat.

Mulți clienți chinezi au văzut deja noul model RASCHELTRONIC® în showroom-ul de la KARL MAYER (CHINA) din orașul Changzhou. De asemenea, au fost efectuate cu succes teste de prelucrare pe acesta. Următoarea ocazie de a vedea mai îndeaproape este o expoziție de produse, la care KARL MAYER (CHINA) invită vizitatorii la sediul său în perioada 19-23 noiembrie, adică în timpul ITMA ASIA. Aici, RJ 4/1 EL din E 32 va produce o piesă de lenjerie moale și ușoară, realizată din poliamidă și elastan. Cei interesați sunt rugați să se înregistreze la următorul link.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon