Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

08.11.2023 01:11

Cuplaj cu burduf metalic KP - Cuplaj scurt

Cuplajul cu burduf metalic din seria KP cu burduf cu 4 arbori și două butuci de strângere radială este o versiune cu lungime totală scurtă din programul de cuplaj JAKOB. Acest lucru o face deosebit de potrivită pentru aplicații cu distanțe minime între arbori și condiții de instalare limitate. În plus, merită menționate rigiditatea torsională foarte ridicată și designul ușor de instalat al butucului de strângere. Un moment de inerție redus, precum și valori bune pentru dezalinierile de arbore admise și forțele de restabilire completează pachetul general.

Suflantul metalic multistrat din oțel inoxidabil certificat se caracterizează, pe de o parte, prin rigiditatea torsională ridicată și, pe de altă parte, prin compensarea dezalinierilor axiale, radiale și laterale ale arborelui. Designul scurtat și economiile de greutate rezultate au ca rezultat avantaje suplimentare, cum ar fi momente de inerție mai mici ale masei.

Butucul de prindere este fabricat din aluminiu de înaltă rezistență pentru a obține cel mai mic moment de inerție de masă posibil. Butucii sunt dotați cu sistemul inovator și ușor de întreținut Easy-Clamp-System. Acesta garantează o alunecare ușoară cu un spațiu de montare suficient. Un singur șurub ușor accesibil radial, ușor accesibil, pentru fiecare butuc, asigură forța de pretensionare necesară pentru transmiterea cuplului. Datorită acestei conexiuni simple, dar foarte fiabile, cuplajele pot fi instalate în doar câțiva pași, chiar și în condiții de instalare dificile.

Conexiunea dintre burduf și butuc se realizează prin metoda optimă și fără joc a îmbinării prin presare cu flanșă. Spre deosebire de conexiunile adezive, această metodă de îmbinare are o rezistență la oboseală absolut nelimitată în condiții critice de funcționare (-40°C până la +200°C, substanțe chimice), iar cuplul de transmisie al fiecărui strat individual de burduf este transferat în siguranță în butuc.

Seria KP este disponibilă pentru cupluri nominale de la 25 la 900 Nm cu diametre ale alezajelor de la 10 - 75 mm.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...