Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

20.10.2023 01:10

O dată regional - întotdeauna regional

Compania regională de familie Märker Zement GmbH și GEDA GmbH continuă să își extindă cooperarea de lungă durată.

În trecut, GEDA GmbH a fost deja reprezentată cu unele echipamente în diverse proiecte ale Märker Zement GmbH. Parteneriatul dintre cele două companii regionale a fost extins din nou, iar un GEDA SH 2500 a fost utilizat în proiectul de mari dimensiuni "Kiln 8".

Un deceniu de cooperare regională
Cele două companii au colaborat deja în trecut la diverse proiecte ale Märker Zement GmbH. Din 2013, "vecinii" de la locația din Harburg lucrează împreună la soluții individuale pentru proiectele din fabrica de ciment. În cel mai recent proiect privind noul schimbător de căldură, a fost instalat un GEDA SH 2500 permanent, care se potrivește perfect condițiilor din industria cimentului.
GEDA a reușit să convingă și în ultimii ani cu produsele și calitatea sa și este din nou încântată să poată furniza vecinul din Harburg, aflat la aproximativ 20 km distanță, cu un acces optim la înălțime. Apropierea spațială este deosebit de practică pentru abordarea de asistență fără cusur pe care GEDA o oferă clienților săi de ani de zile. Serviciile producătorului de ascensoare industriale și pentru construcții nu se opresc la livrarea echipamentului. De exemplu, se oferă cursuri de instruire suplimentară pentru service, iar contractele de întreținere și service sunt convenite cu clientul pentru a asigura un suport optim. Märker Zement se bazează pe această calitate și servicii de aproximativ 10 ani.

Utilizarea GEDASH2500
GEDA SH, proiectat în mod optim pentru fabricile de ciment, rezistă fără probleme la condițiile din sectorul cimentului. Condițiile de mediu mai dificile nu pot afecta ascensorul datorită conceptului GEDA de protecție a suprafeței și a coroziunii. Condițiile exterioare ale locurilor de utilizare au o mare importanță, în special în domeniul proiectelor, pentru proiectarea și construcția echipamentelor montate permanent.
Prin urmare, și pentru acest proiect, GEDA SH a fost fabricat conform specificațiilor. Stâlpul pătrat din oțel de 0,65 x 0,65 m, de-a lungul căruia se deplasează mașina de 1,5 x 2,8 x 2,5 m, asigură o deplasare lină. Märker Zement a optat pentru un elevator cu o capacitate de încărcare de 2.500 kg pentru un acces sigur și eficient la înălțime la cuptorul 8. Acest lucru permite transportul facil al încărcăturilor grele la o înălțime de transport de până la 400 de metri. Astfel, liftul poate transporta oameni și materiale cu o viteză de până la 40 m/min până la locul de utilizare pentru lucrări de întreținere și service. În orașul vecin Harburg, unitatea este instalată pe 13 etaje, cu o înălțime de ridicare de 108 m. Pentru o protecție optimă a personalului de operare,
a optat pentru uși cu balamale înalte de 1,5 x 2,0 metri pentru mașini. Dimensiunile, precum și capacitatea portantă a unității variază de la un proiect la altul și pot fi adaptate individual la cerere.

Alte produse GEDAîn uz
Un alt dispozitiv GEDA permanent este utilizat și în incinta Märker Zement din Harburg. GEDA 3700 ZP P este atașat la o altă clădire din fabrica de ciment și ridică materiale și persoane cu o greutate de până la 3700 kg până la etajul 1 și înapoi la sol. În afară de GEDA SH 2500, la Märker Zement GmbH sunt utilizate alte trei SH. Un GEDA SH 1000, un GEDA SH 2000 și un GEDA SH 850 reprezintă un sprijin important în fiecare zi.
În timpul diverselor lucrări de construcție, au fost utilizate și lifturi GEDA pentru un transport mai ușor la înălțime. În 2013, a fost utilizat un GEDA MULTILIFT P 12, iar în anul următor s-a apelat la o platformă de transport GEDA 1500 Z/ZP pentru sprijin. în 2021, pentru noua clădire a fost folosit un GEDA BL 2000 Twin, pentru a gestiona proiectul în cel mai bun mod posibil.

Mai multe știri

Viitor ecologic în Belgia cu GEDA 2500 Z/ZP


Producătorul bav...

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia