Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

11.05.2024 01:05

RK Rose+Krieger completează sistemul de montare a monitorului RK

Trei noi suporturi de monitoare pivotante pentru flexibilitate maximă și ușurință de utilizare

Monitoarele, panourile tactile, carcasele de afișare și operare sunt elemente indispensabile în toate domeniile industriei și în mașinile mobile. Nu numai că trebuie să fie poziționate flexibil, dar trebuie să poată fi montate în siguranță - și într-o mare varietate de locuri. Prin urmare, RK Rose+Krieger își extinde sistemul de suporturi pentru monitoare RK pentru conectarea la sisteme de tuburi rotunde sau pătrate cu trei noi modele pivotante pentru montarea pe suprafețe plane.



Ca și în cazul gamei existente, noile suporturi pentru monitoare oferă o flexibilitate cuprinzătoare în ceea ce privește dimensiunile de conectare pentru dispozitivele finale. Monitoarele, carcasele de operare etc. sunt conectate prin găuri de conectare universale, găuri cu filet interior sau, opțional, prin intermediul plăcilor de conectare RK în conformitate cu standardul VESA 50/75/100. Pe lângă fixarea sigură pe suprafețe plane, toate cele trei suporturi pentru monitoare au o capacitate de încărcare de 10 kg static sau 3 kg dinamic. Domeniile de aplicare pentru cele trei noi modele variază de la stații de lucru industriale și afișaje pe linii de transport la camioane industriale etc.



Suport de monitorConsole

Suportul de monitor Console are o montare pe suprafață pătrată cu patru găuri de conectare. Acesta poate fi rotit la 180° cu un decalaj de 15° printr-un punct de pivotare pe partea de montare pe suprafață. Pe partea de conectare a dispozitivului, are o reglare cu bilă care permite o pivotare de 60° în toate direcțiile, precum și o rotație liberă. Odată poziționate, atât reglajul cu bilă, cât și punctul de pivotare pot fi fixate fără unelte cu ajutorul unei pârghii de prindere sau a unei mânere în formă de stea. Mecanismul de blocare asigură faptul că dispozitivul atașat la suportul pentru monitor rămâne bine fixat chiar și sub sarcini dinamice cauzate de oscilații, vibrații, șocuri etc., cum ar fi cele care apar pe mașini sau pe teren, mecanismul de blocare asigură faptul că dispozitivul atașat la suportul pentru monitor rămâne sigur în poziție chiar și sub sarcini dinamice, cum ar fi cele care apar pe mașini sau în timp ce o mașină mobilă este în mișcare.



Suportpentru monitor cu bilă dublă

Suportul pentru monitor cu bilă dublă are o reglare cu bilă pe ambele părți, cu o pivotare de 60° în toate direcțiile și rotație liberă. Fiecare reglare cu bilă poate fi fixată în siguranță, fără unelte, cu ajutorul unei pârghii de prindere. Reglarea cu bilă pe ambele părți oferă o mare flexibilitate la poziționarea dispozitivelor conectate. Cu suportul pentru monitor cu bilă dublă, RK Rose+Krieger oferă o alternativă la seriile consacrate disponibile pe piață.



Suport pentru monitor cubilă dublă pivotantă

Cea de-a treia variantă are un punct de pivotare de 180° cu o prindere de 15° în centru față de suportul pentru monitor cu bilă dublă. Și în acest caz, poziția poate fi fixată în mod sigur cu ajutorul pârghiilor de prindere sau a mânerului în stea. Cu punctul de pivotare în centru și bilele duble pe ambele părți, acest suport pentru monitor oferă flexibilitate maximă în reglarea dispozitivelor atașate.

Mai multe știri

Noi conectori de colț pentru o flexibilitate și mai mare cu sistemul de jgheaburi de cabluri RK
Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Axe liniare pentru reglare manuală
Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate