Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

26.06.2024 01:06

RK Rose+Krieger: Sistemul de jgheaburi de cabluri BLOCAN® din aluminiu

Noi conectori de colț pentru o flexibilitate și mai mare cu sistemul de jgheaburi de cabluri RK

Pentru a realiza conexiuni de colț individuale pentru jgheaburile de cabluri, trebuie tăiate în mod obișnuit în unghiuri oblice. Furnizorul de sisteme RK Rose+Krieger are o abordare diferită în acest caz. Noile racorduri de colț permit o organizare a cablurilor personalizată și adaptabilă în mod flexibil, ceea ce le face deosebit de potrivite pentru aplicații în domeniul ingineriei mecanice și al tehnologiei de automatizare.

Un număr mare de cabluri și linii de alimentare sunt așezate în mașinile și stațiile de lucru moderne. Fabricat din aluminiu anodizat, sistemul de jgheaburi pentru cabluri BLOCAN® se caracterizează prin designul său elegant și detaliile sofisticate care facilitează mult trasarea cablurilor.
Conectorii de colț recent introduși îmbunătățesc și mai mult această funcționalitate, permițând o instalare adaptabilă și ușor de utilizat.

Conectorii de colț adaptabili în mod flexibil

RK Rose+Krieger a dezvoltat noi conectori de colț pentru profilele existente de jgheaburi de cabluri KK-40x40 și KK-80x40. Conectorul este proiectat astfel încât să poată fi montat împreună cu canalul de cabluri pe profilul de construcție, de exemplu pe cadrele de mașini și sistemele de stații de lucru. Conectorii de colț sunt concepuți ca un ansamblu versatil, care poate fi personalizat pentru a se potrivi aplicației în cauză, folosind capace distribuibile în mod flexibil. Acest lucru înseamnă că o mare varietate de sisteme de jgheaburi de cabluri pot fi instalate rapid și ușor în direcție orizontală și/sau verticală.Conectareasistemelor 80x40 la sistemele 40x40 este, de asemenea, flexibilă și ușor de realizat.

Ansamblul este format din

  • Corpul de bază al conectorului de colț
  • 5 capace care pot fi distribuite individual peste corpul de bază
  • Capace de acoperire în dimensiunile 40x40 mm și 80x40 mm
  • Set de fixare complet.
Baza conectorului de colț poate fi montată rapid și ușor pe profilele BLOCAN®. Conectarea antitorsiune a ansamblului cu ajutorul unui șurub cu hexagon interior poate fi realizată atât pe partea frontală, cât și pe lungime în caneluri.

Mai multe știri

Trei noi suporturi de monitoare pivotante pentru flexibilitate maximă și ușurință de utilizare
Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Axe liniare pentru reglare manuală
Unitatea stabilă cu două tuburi compensează momentele de încovoiere ridicate