Catalog

RK Rose+Krieger GmbH

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

RK Rose+Krieger GmbH

  • DIN EN ISO 9001:2008

25.07.2024 02:07

RK Rose+Krieger deservește o gamă largă de aplicații cu seria sa LD

Cilindri electrici rezistenți pentru utilizare în interior și exterior

Cilindrii electrici pot fi poziționați foarte ușor și precis, cu o acuratețe ridicată a repetării. Acționările liniare nu sunt utilizate doar în aplicații de interior, ci și, din ce în ce mai mult, în aplicații de exterior. Furnizorul de soluții RK Rose+Krieger a recunoscut această tendință. Cu seria LD, acesta oferă cilindri electrici care sunt potriviți pentru utilizarea în interior și în exterior.



RK Rose+Krieger oferă o gamă largă de cilindri electrici, de la cilindri simpli cu cursă scurtă, cu un raport preț/performanță foarte bun, până la cilindri liniari pentru sarcini grele. Componentele robuste ale seriei LD sunt concepute atât pentru aplicații industriale în interior, cât și pentru utilizare în exterior, de exemplu în sectorul agricol sau pentru utilaje mobile.



Cilindrii electrici sunt actuatori liniari autoblocanți datorită acționării trapezoidale a axului. Aceasta înseamnă că nu trebuie furnizată energie pentru a menține cilindrul electric în poziție atunci când este staționar. Un alt avantaj al cilindrilor electrici este mentenanța redusă și funcționarea fără scurgeri, deoarece nu necesită fluide hidraulice sau aer comprimat. Seria LD oferă, de asemenea, numeroase caracteristici pozitive. De exemplu, cilindrii săi sunt proiectați cu clasa de protecție IP69K (static) datorită unei garnituri speciale. Acest lucru înseamnă că pot fi curățate cu ușurință și cu un aparat de curățat cu jet de abur de înaltă presiune. Acestea oferă, de asemenea, numeroase caracteristici electronice. Printre altele, cursa și viteza lor pot fi reglate. Acționările pot fi selectate și configurate convenabil cu ajutorul unui instrument online.



Seria LD: Compact, robust și puternic

Cilindrul electric LD75 este special conceput pentru utilizarea în condiții extreme, cum ar fi cele întâlnite în utilajele agricole, vehiculele de teren, utilajele municipale și aplicațiile offshore. Temperaturile ambientale de la -40 la 85 °C sunt la fel de dure pentru cilindrul electric ca și vibrațiile puternice ale unui utilaj de construcții. Datorită clasei ridicate de protecție IP69K (statică), carcasa poate rezista fără probleme chiar și jetului unui aparat de curățat cu presiune ridicată/abur. Modelul LD75 este disponibil pentru o forță maximă de tracțiune și compresiune de până la 750 N și o cursă continuă maximă de până la 130 mm la viteze de deplasare de până la 50 mm/s.



Actuatorul liniar LD1000 este un actuator de înaltă performanță, fără întreținere, de ultimă generație, care este disponibil în două variante cu clasa de protecție IP69K (static). Varianta modelului LD1000C (cu controler) are un controler complet integrat și actualizabil în carcasă și este potrivit, printre altele, pentru funcționarea sincronă a mai multor acționări. Modelul identic LD1000E este echipat cu comutatoare de limită în locul unui controler. LD1000 este disponibil pentru o cursă de până la 1.000 mm și o forță maximă de 10.000 N la viteze de până la 156 mm/s. Acesta garantează o utilizare sigură în condiții reci și calde între -20 și +65 °C.

Mai multe știri

Noi conectori de colț pentru o flexibilitate și mai mare cu sistemul de jgheaburi de cabluri RK
Trei noi suporturi de monitoare pivotante pentru flexibilitate maximă și ușurință de utilizare
Portofoliu cuprinzător de produse pentru fluxul intern de mărfuri
Noi ghidaje glisante cu poziționare personalizată
Axe liniare pentru reglare manuală