Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

06.10.2023 01:10

KARL MAYER GROUP deschide o filială în Turcia, 07.09.2023

Să fii alături de client la fața locului

Turcia este o piață importantă, cu o tradiție îndelungată pentru KARL MAYER GROUP. Prima mașină de tricotat cu urzeală fabricată de KARL MAYER a fost trimisă în această țară din Orientul Mijlociu încă din 1951. Modelul K2 nr. 207 a fost comandat de Jacques Saftekin de la Roja Örme și a fost montat la fața locului chiar de fondatorul companiei, Karl Mayer. De atunci, numărul de clienți și diferitele modele furnizate a crescut constant, în special de la începutul anilor 1980, când au scăzut restricțiile de import de mare amploare. Primele comenzi au fost pentru mașini pentru perdele și tricot, urmate mai târziu de mașini pentru dantelă raschel.

Încă de la început, KARL MAYER GROUP a colaborat cu agentul de vânzări ERKO pentru a asigura un sprijin de succes pe piață. La 7 septembrie 2023, KARL MAYER și-a deschis propria companie în Bursa. Ulrike Schlenker, de la echipa de comunicare corporativă a companiei, a dorit să afle mai multe despre contextul acestui pas și a discutat cu Axel Wintermeyer, șeful departamentului de soluții de îngrijire din cadrul KARL MAYER GROUP și șeful proiectului de înființare a sediului KARL MAYER Bursa.

Odată cu tăierea obligatorie a panglicii roșii, KARL MAYER GROUP tocmai și-a deschis propria filială în Bursa. De ce acum și de ce în acest oraș?

Mulți dintre clienții noștri sunt stabiliți în Bursa și în împrejurimi. Acesta a fost un factor decisiv pentru noi. În plus, locația industrială este foarte bine dezvoltată, modernă și încă în plină ascensiune. În special, impulsurile puternice de creștere provin din industria auto, industria mobilei și industria textilă. Datorită dimensiunilor sale și a conexiunilor bune, orașul se contopește din ce în ce mai mult cu Istanbul într-o singură zonă economică. Există multe proprietăți comerciale atractive aici - dar găsirea proprietății potrivite nu a fost ușoară.

Am analizat intensiv 14 proprietăți în decurs de șase săptămâni și, în cele din urmă, ne-am decis asupra proprietății Savanna Blocks din Nilüfer, la marginea vestică a Bursa. Proprietatea este ușor de accesat cu autobuzul, trenul și mașina, are un mediu urban cu restaurante și facilități comerciale și oferea toate cerințele structurale de care aveam nevoie în starea sa de înveliș. Lucrând îndeaproape cu un designer de interior local, carcasa a fost transformată într-o locație modernă și funcțională, în conformitate cu stilul KARL MAYER GROUP. Există 1.000 m² de birouri și săli de ședință, o academie complet echipată și un depozit de piese de schimb bine aprovizionat. Cu aceste facilități la fața locului, putem oferi acum clienților noștri un sprijin optim.

Și în Turcia, mulți dintre clienții noștri se confruntă cu o schimbare de generații și toți trebuie să stăpânească provocările reprezentate de schimbările vremurilor noastre. Este vorba despre profitabilitate în ciuda costurilor în creștere, durabilitate, un răspuns rapid și flexibil la dinamica pieței, noi oportunități de afaceri și procese stabile de creare a valorii adăugate. În stăpânirea numeroaselor sarcini, dorim să fim alături de clienții noștri, aproape de ei, acolo unde produc.



Cum reacționează clienții dumneavoastră la acest pas spre o mai mare prezență pe piață?

Clienții noștri sunt entuziasmați de noua locație. NUREL GROUP a scris în cartea noastră de oaspeți la ceremonia de deschidere că așteptau acest lucru. Mulți clienți, printre care AYDIN ÖRME SAN. VE TİC.A.Ș. și EVİRGEN ÖRME SANAYİ, au împărtășit acest punct de vedere în intrările lor. Cu toate acestea, răspunsul aprobator nu ne-a surprins. Am anunțat deja investiția pe piața turcească la ITM 2022 și în timpul vizitelor noastre la clienți și am primit în mod constant un feedback pozitiv. Clienții noștri se așteaptă la multe beneficii suplimentare.



Cum răspundeți acestor așteptări?

Pentru a răspunde la această întrebare, aș dori să vorbesc mai întâi despre Academia din noua noastră locație. Centrul de instruire din Bursa oferă instruire pe un HKS 4-M ON și este astfel cel mai modern din cadrul companiei noastre. Clienții noștri își pot extinde și aprofunda know-how-ul prin scenarii de aplicare foarte versatile și pot beneficia, de asemenea, de experiența unui personal de instruire cu rădăcini în tricotaje. La fel ca în toate academiile noastre din întreaga lume, standardele înalte de instruire KARL MAYER se aplică și în Bursa. Unitatea dintre teorie și practică este o cerință centrală aici. Primele cursuri vor începe în octombrie. Cei interesați se pot încă înscrie. Programul și posibilitatea de a se înscrie pot fi găsite pe pagina noastră de internet.

Cu academia din Bursa, ne flancăm sprijinul în Turcia. Preluăm activitățile de service pentru tricotarea și pregătirea urzelii ERKO și ne folosim rețeaua noastră și soluțiile noastre digitale pentru a aduce serviciul post-vânzare la standardele KARL MAYER. Asistența noastră "Best in Class" oferă clienților o aprovizionare profesională cu piese de schimb, cunoștințe de specialitate și o gamă de servicii online. Soluțiile individuale sunt ușor de accesat prin portalul nostru pentru clienți myKM.ON. Cu Service4you - format din Welcome Desk, Ticket System și Remote Service - clienții beneficiază, de asemenea, de o rezolvare eficientă a problemelor și de procese de service sigure și transparente. Menținem un depozit bine aprovizionat pentru o aprovizionare rapidă și fiabilă cu piese de schimb. Astfel, avem o abordare holistică a asistenței.



Ce rol joacă reprezentantul regional ERKO în noua dumneavoastră strategie pentru Turcia?

ERKO A.S. este un partener de încredere în Turcia. Lucrăm cu acesta pe piața turcă de peste 70 de ani. Primele contacte au fost stabilite la scurt timp după război, în 1948.

Compania continuă să preia toate activitățile legate de vânzarea de utilaje și se poate baza pe prezența sa pe piață, pe mulți ani de experiență și pe rețeaua sa vastă. Împreună, ne concentrăm pe unitățile de afaceri de tricotat la război, KM.ON și pregătirea războiului. În acest fel, ne punem în comun punctele forte, competențele și activitățile pentru a exploata pe deplin sinergiile și potențialul. Cu această constelație, oferim cele mai bune servicii și asistență pentru clienți.

Vă mulțumim pentru aceste informații!

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion
O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon