Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

22.09.2023 01:09

Compatibil cu rețeaua electrică

Lansarea modelului HKS 3-M ON PLUS cu o gamă de produse semnificativ extinsă

KARL MAYER a adăugat un nou model la familia sa de succes HKS 3-M ON. Noul venit se numește HKS 3-M ON PLUS și - nomen est omen - oferă mai multă flexibilitate decât a fost posibil vreodată. O noutate deosebită în repertoriul de producție o reprezintă țesăturile de tip plasă care pot fi produse cu diferite densități și construcții, inclusiv țesăturile de tip marquisette pătrată și de pantofi, fiecare dintre acestea putând fi produsă și cu calibre grosiere ale mașinii. Gama extinsă de articole extinde limitele de aplicare ale gamei HKS 3-M și deschide noi posibilități de utilizare. HKS 3-M ON PLUS este mașina preferată, în special atunci când sunt necesare textile rezistente și rezistente. Mașina multifuncțională înscrie alte puncte în plus cu o calitate și mai bună a țesăturilor și o viteză competitivă. Mașina este echipată cu echipamentul de modelare ON de la KARL MAYER, care face posibilă modelarea fără nicio limitare a repetării modelelor și cu eficiență maximă.



Echipament tehnic pentru eficiență maximă

Îmbunătățirea performanțelor se bazează pe modificări tehnice specifice. Modificările includ ace și elemente de tricotat întărite și o mișcare mai robustă a bandei. În plus, a fost extinsă gama de mișcare a plumbițelor, crescând astfel flexibilitatea în modelare. În afară de modificările pentru o mai mare versatilitate, HKS 3-M ON PLUS oferă caracteristicile și tehnologiile celor mai recente modele HKS cu trei bare din generația digitală. Printre acestea se numără o bobină cu beneficii suplimentare, optimizări pentru multiviteză fără pierderi de viteză și monitorizarea datelor energetice - fiecare dintre acestea fiind prezentate ca prototipuri la ITMA 2023. Alte inovații simplifică manipularea și asigură o calitate mai bună a produselor.

HKS 3-M ON PLUS este oferit în ecartamentele de la E 14 la E 28 și cu lățimi de lucru de 130″, 180″ și 210″.



Modelare cu flexibilitate și eficiență maximă

Cei care doresc să exploateze eficient potențialul divers de modelare al HKS 3-M ON PLUS pot utiliza opțiunile digitale ale familiei HKS 3-M ON. Sunt disponibile k.innovation CORE și k.innovation CORE lite. Cele două soluții software bazate pe web din gama de produse k.innovation de la KM.ON au fost dezvoltate pentru modelarea cu lungimi de repetare nelimitate fără suporturi de date mecanice și necesită ca mașina să fie conectată în rețea cu cloud-ul filialei KARL MAYER GROUP. Avantajele acestei soluții constau în reducerea semnificativă a timpului și a efortului pentru modificarea tiparelor. Procesele de comandă îndelungate și costurile pentru transporturi sunt eliminate, la fel ca și stocarea și intervențiile manuale consumatoare de timp pe mașină, care sunt obișnuite atunci când se utilizează discuri de tipare. k.innovation CORE lite este un editor de legături în lanț bazat pe browser. Pentru modelele deja create, notațiile necesare pentru legăturile în lanț pot fi importate în mod convenabil de pe orice dispozitiv mobil și editate cu ușurință cu k. innovation CORE lite. Pentru a crea modele noi, valorile de dispunere ale modelelor simple pot fi introduse pentru fiecare bară de dispunere de bază. Software-ul se ocupă de verificarea plauzibilității înainte de a fi încărcate direct pe mașină. Cu software-ul bazat pe web k.innovation CORE, modelele pot fi create și cu un instrument de proiectare de pe orice dispozitiv mobil, implicându-i pe toți cei implicați în procesul creativ online. Lucrul dintr-o singură sursă scurtează procesele, ajută la evitarea greșelilor și promovează performanța creativă prin schimburi necomplicate.









Dezvoltat în strânsă colaborare cu experiențapractică

KARL MAYER a lucratîndeaproape cu clientul său Heathcoat Fabrics la dezvoltarea noului model pentru a se asigura că HKS 3-M ON PLUS este extrem de concentrat pe performanță. Compania, care a fost fondată în 1808 și are sediul în Marea Britanie, este partener al KARL MAYER GROUP de mulți ani și este un producător lider de piață de țesături tricotate și țesute. Printre specialitățile sale se numără textilele tehnice cu obiective de aplicare individuale, pentru dezvoltarea și producția cărora trebuie rezolvate adesea provocări complexe. Țesătura pentru voalul de la nunta Reginei Elisabeta din 1947 a provenit de la Heathcoat Fabrics, la fel ca și țesăturile pentru parașute pentru misiunea NASA pe Marte cu roverul Perseverance, pentru care pionierul a primit un premiu al reginei pentru întreprindere în 2022.Pentru a-și putea pune în aplicare portofoliul de produse și mai eficient, compania a inițiat dezvoltarea HKS 3-M ON PLUS și a sprijinit-o în testele de procesare cu fire mai grele decât cele obișnuite anterior pentru mașinile de tricot. În plus, clientul a contribuit la această cooperare cu know-how-ul său practic profund.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion
O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon