Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

21.09.2023 01:09

Mai multă flexibilitate și o muncă mai ușoară la șurubelnițele universale cu arcuri de tracțiune cu gaz ACE

Eliberare în timpul manipulării și transformării: șurubelniță universală cu arc de tracțiune cu gaz și amortizoare structurale de la ACE

Dezvoltarea ulterioară a șurubelniței universale de la Metallatelier GmbH prezentată în partea 1 este echipată cu arcuri de tracțiune cu gaz și amortizoare structurale de la ACE, pe lângă amortizoarele mici, care servesc la protejarea construcției în pozițiile finale și la o productivitate mai mare. Aceste componente de economisire a forței și de protecție au rolul de a facilita reglarea înălțimii și reprezintă punctul central al acestei a doua părți a raportului de utilizare, pe lângă designul general inovator.

Șurubelnițele universale dezvoltate și fabricate pentru Bilgram Chemie GmbH din Ostrach în Oberschwaben reprezintă o serie mică. Creierele din spatele designului sunt David Fuchs, inventatorul predecesorului protejat prin model de utilitate și proprietarul firmei Metallatelier GmbH, precum și designerul Sunyam Riegger și echipa de asamblare din Deggenhausen, în districtul Lacului Constanța. Pe baza experienței acumulate cu proiectarea primei serii, scopul principal al dezvoltării ulterioare a fost creșterea vitezei de producție a mașinilor speciale, creșterea flexibilității și facilitarea manevrării pentru personalul de operare în lucrul în ture. Aceste cerințe au apărut în primul rând din cauza faptului că, de la pandemia COVID 19, Bilgram Chemie GmbH trebuie să umple și să înșurubeze sticle de diferite dimensiuni cu dezinfectanți în cantități mari și în cel mai scurt timp posibil.


Mai multe știri

Digitalizarea și abordarea lean management sunt văzute ca o cură de slăbire binevenită în multe c...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...

22.12.2023 01:05

Amortizoare de siguranță
Specialiștii în oprirea de urgență sărbătoresc premierele în film și televiziune
Când vine vorba de tehnologia de amortizare industrială, ACE este unul dintre primele porturi de apel pentru majoritatea inginerilor și proiectanților din întreaga lume. Indiferent de solicitările pe care experții le au în aceste zile, ACE le răspunde întotdeauna rapid, fie online, fie prin contact personal la fața locului.

Există mult loc pentru îmbunătățiri în ceea ce privește proiectarea scaunelor cu rotile. Acest lu...