Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

04.07.2024 01:07

Premieră mondială: ACE prezintă amortizoarele industriale ca gemeni digitali

Pe lângă software-ul de dimensionare, precum și datele CAD și simulările, ACE Stoßdämpfer GmbH oferă acum inginerilor date din gemeni digitali pentru o integrare mai ușoară în modelele virtuale. ACE este primul furnizor de amortizoare industriale care pune la dispoziția clienților unități de machetare funcționale (FMU). Acestea oferă posibilitatea de a integra modelele fizice ale unui produs al furnizorului, în acest caz amortizoare industriale, în modelele de simulare proprii ale clientului. Acest avantaj este deosebit de evident în cazul amortizoarelor industriale personalizate, deoarece ACE este capabilă să furnizeze rapidprototipuri sub formă de gemeni digitali.


Amortizoarele industriale de la ACE: Componente ale prototipării virtuale

La cerere, ACE oferă, de asemenea, să extragă date pentru toate amortizoarele industriale standard din catalogul său de produse și să le predea clienților. FMU-urile sunt echipate cu comportamentul fizic al hidraulicii, termic și mecanic al amortizoarelor industriale ACE. Acest lucru face posibilă, de exemplu, calcularea exactă a influenței temperaturii de intrare asupra comportamentului de amortizare al amortizorului industrial și examinarea în avans a efectului său asupra proiectului general. Aceste și alte proprietăți fac din gemenii digitali ai ACE o componentă esențială pentru prototiparea virtuală și pentru dimensionarea proiectelor de construcție din partea clientului. Partea bună este că, pe lângă economiile de timp și de costuri, există și beneficii de sustenabilitate, deoarece sunt necesare mai puține mostre fizice pentru a finaliza dezvoltarea unei construcții.


Dacă clienții doresc să utilizeze UMC-urile ACE, au nevoie de un software de simulare care să includă o interfață FMI (Functional Mockup Interface). Printre programele comune care integrează FMU-urile ACE se numără Simulink și Adams.

Părțile interesate pot găsi informații suplimentare despre serviciile digitale ale ACE prin intermediul link-urilor https://www.acecontrols.co.uk/uk/sizing.html și https://ace-cad.de/

Pentru informații despre simulări și gemeni digitali, vă rugăm să îl contactați direct pe inginerul ACE Christian Junghans la c-junghans@ace-int.eu.


Mai multe știri

Oamenii de știință din domeniul sportului utilizează, de asemenea, elemente de mașini hidraulice...

Transportul vaccinului ARNm împotriva COVID-19 de la Biontech/Pfizer este o adevărată provo...

ACE Stoßdämpfer GmbH oferă acum inginerilor proiectanți nu numai software de configura...

Ceea ce cascadorii sunt pentru vedetele de film, amortizoarele structurale TUBUS sunt pentru sist...

Digitalizarea și abordarea lean management sunt văzute ca o cură de slăbire binevenită în multe c...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...