Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

05.06.2024 01:06

ACE prezintă amortizoarele industriale sub formă de gemeni digitali

ACE Stoßdämpfer GmbH oferă acum inginerilor proiectanți nu numai software de configurare și calcul, date CAD și simulări, ci și date din gemeni digitali pentru integrarea în modelele virtuale.

Astfel, ACE este primul furnizor de amortizoare industriale care pune la dispoziția clienților FMU (Functional Mockup Units). Acest lucru face posibilă integrarea modelelor fizice ale unui produs al furnizorului, în acest caz amortizoare industriale, în modelele de simulare proprii ale clientului.

Acest avantaj este deosebit de util în special pentru amortizoarele speciale, deoarece ACE este capabilă să furnizeze rapid prototipuri sub formă de gemeni digitali.

Amortizoare industriale de la ACE: Componente ale prototipării

virtuale ACE oferă, de asemenea, să exporte date pentru toate amortizoarele din catalog și să le transfere clienților, la cerere. FMU-urile sunt echipate cu comportamentul fizic din zonele hidraulice, termice și mecanice ale amortizoarelor industriale ACE. Acest lucru face posibilă, de exemplu, calcularea precisă a influenței temperaturii de intrare asupra comportamentului de amortizare al amortizorului industrial și examinarea în avans a efectului acesteia asupra designului general. Datorită acestor caracteristici și altora, gemenii digitali ai ACE se dovedesc a fi componente esențiale pentru prototiparea virtuală și dimensionarea modelelor pentru clienți.

Partea bună este că, pe lângă economiile de timp și de costuri, există și beneficii de durabilitate, deoarece sunt necesare mai puține mostre fizice pentru a finaliza dezvoltarea unui proiect. Dacă clienții doresc să utilizeze UDM-urile ACE, au nevoie de un software de simulare care să includă o interfață FMI (Functional Mockup Interface). Printre programele comune care integrează FMU-urile ACE se numără Simulink și Adams.

Mai multe știri

Oamenii de știință din domeniul sportului utilizează, de asemenea, elemente de mașini hidraulice...

Transportul vaccinului ARNm împotriva COVID-19 de la Biontech/Pfizer este o adevărată provo...

Pe lângă software-ul de dimensionare, precum și datele CAD și simulările, ACE Stoßd&a...

Ceea ce cascadorii sunt pentru vedetele de film, amortizoarele structurale TUBUS sunt pentru sist...

Digitalizarea și abordarea lean management sunt văzute ca o cură de slăbire binevenită în multe c...

Atunci când testează scaunele rulante, producătorii merg la sigur din motive ușor d...