Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

Despre ACE Stoßdämpfer GmbH

Specialistul dumneavoastră pentru tehnologia de amortizare industrială

De la jumătatea anului 2016, ACE a devenit oficial membru al Stabilus S.A., unul dintre cei mai importanți producători mondiali de arcuri cu gaz, acționări electromecanice și amortizoare.

Înființată în 1963, ACE a introdus primul amortizor industrial reglabil. Peste 50 de ani mai târziu, ACE este expertul recunoscut la nivel internațional în domeniul tehnologiei de amortizare industrială. Portofoliul companiei include acum produse de control al automatizării, de control al mișcării, de control al vibrațiilor și de siguranță.

Echipa de asistență locală și experimentată a ACE se concentrează pe găsirea soluției potrivite pentru fiecare client - în întreaga lume. Produsele companiei sunt prezente peste tot, de la fundul oceanului până la cerul de deasupra și oriunde este nevoie de o decelerare precisă sau de un suport de forță sau de un control al vibrațiilor. ACE are sediul central în Langenfeld, Germania (Marketing și Vânzări) și în Farmington Hills, Michigan (Inginerie și Operațiuni), cu 5 sucursale și 4 unități de producție în întreaga lume, precum și birouri de reprezentare în 45 de țări de pe toate continentele.

ACE este recunoscută ca lider mondial în tehnologia absorbției industriale și, cu o credință puternică în sprijinul local, disponibil în întreaga lume, a dezvoltat o rețea de distribuție și aprovizionare capabilă să asigure inginerie și asistență în toate națiunile industriale din lume. Cu peste 120 de distribuitori cu stocuri în peste 45 de țări diferite, producție pe trei continente și un angajament față de inovație și dezvoltare, ACE este disponibilă pentru a vă ajuta, oriunde v-ați afla.

Echipa internațională ACE este formată din distribuitori locali bine pregătiți și respectați, fiecare dintre ei deservind o comunitate locală, susținută de personalul internațional ACE format din ingineri și proiectanți experimentați, capabili să ofere consultanță și să adapteze echipamentele la cerințele specifice ale fiecărei companii. Asistența noastră internațională este îmbunătățită de personalul multilingv, de nivelurile ridicate de stocuri deținute în toate locațiile și de capacitatea de a răspunde rapid chiar și la cele mai complexe întrebări tehnice. Cei peste patruzeci de ani de experiență în domeniul decelerării industriale și cooperarea de succes cu unele dintre cele mai prestigioase instituții de inginerie și universități au oferit ACE capacitatea de a dezvolta programe complexe de simulare care s-au dovedit de nenumărate ori a fi corecte în proiecte reale. Aceste caracteristici vă stau la dispoziție, indiferent dacă aveți nevoie de o singură piesă mică sau dacă dezvoltați o gamă complet nouă de produse. ACE este aici pentru a vă ajuta.

ACE - CÂND PERFORMANȚA CONTEAZĂ

 
 
Nu a fost găsit niciun rezultat.

Amortizoare industriale (MA/ML33 to MA/ML64)

Absorbție ridicată a energiei și ajustare progresivă
Reglabil

Capacitate de energie de la 170 Nm/ciclu la 6.780 Nm/ciclu
Cursă de la 23,1 mm la 1...

Amortizoare industriale (SC33 to SC45)

Designul tubului de piston pentru absorbția maximă a energiei

Autocompensare, tehnologie cu tub de piston
Capacitate de energie de la 155 Nm/ciclu la 680 Nm/ciclu

Amortizoare industriale (MC33-LT to MC64-LT)

Temperaturi extrem de scăzute și frecvențe de cicluri ridicate

Autocompensare, utilizare la temperaturi cuprinse între -50 °C și +66 °C
Capacitate de energie 1...

Amortizoare industriale (MC33-HT to MC64-HT)

Stabil la căldură extremă cu frecvențe de cicluri ridicate

Autocompensare, utilizare la temperaturi cuprinse între 0 °C și 150 °C
Capacitate de energie 170 Nm/...

Amortizoare industriale (MC33-V4A to MC64-V4A)

Protecție optimă împotriva coroziunii

Autocompensare, oțel inoxidabil
Capacitate de energie 170 Nm/ciclu până la 3.730 Nm/ciclu
Cursă 23,1 mm până la 99,4 mm

...

Amortizoare industriale (MC33 to MC44)

Absorbție ridicată de energie și design robust
Autocompensare

Capacitate de energie 170 Nm/ciclu până la 5.650 Nm/ciclu
Cursă 23,1 mm până la 150...

Amortizoare industriale (MAGNUM)

Amortizoare pe măsură - pentru toate încărcăturile

Amortizoarele industriale ACE lucrează din greu. Aplicarea lor înseamnă că sarcinile în mișcare sunt decelerați uniform p...

Amortizoare industriale (CA2 to CA4 + A1 1/2 to A3)

Absorbție eficientă a șocurilor pentru sarcini grele

Amortizoarele industriale grele de la ACE completează oferta companiei în materie de tehnologie de amortizare. Această...

Amortizoare miniatură

Reglare pentru aproape orice design

Amortizoarele miniaturale de la ACE sunt produse de calitate încercată și testată, utilizate în milioane de proiecte de construcții indu...

Amortizor de șoc mic (MC5 to MC75)

Amortizoare în format miniatural, cu autocompensare
Capacitate de energie de la 0,68 Nm/ciclu la 9 Nm/ciclu
Cursă de la 4 mm la 10 mm


Ideal pentru modele compacte și eficien...

Amortizoare industriale

Rezistență excepțional de ridicată și cu cea mai mică forță de resetare
Autocompensare, tehnologie cu membrană rulantă
Capacitate de energie de la 20 Nm/ciclu la 136 Nm/ciclu
Cursă d...

Amortizoare miniatură (MC150-V4A to MC600-V4A)

Amortizoare de șoc în miniatură
De la MC150-V4A la MC600-V4A

Rezistență excepțional de ridicată cu protecție împotriva coroziunii din oțel inoxidabil<...

O modalitate eficientă de disipare rapidă și fiabilă a energiilor distructive în procesele automatizate este utilizarea amortizoarelor mici și industriale. Curbele caracteristice liniare fac ca aceste componente hidraulice să fie superioare altor soluții de amortizare atunci când vine vorba de decelerarea rapidă, sigură și precisă a maselor în mișcare. Cheia succesului elementelor de amortizare deosebit de performante în utilizarea industrială este reprezentată de know-how-ul inginerilor de amortizoare, de tehnicile de simulare și de decenii de dezvoltări ulterioare în domeniul etanșării și al tehnologiei fluidelor.
Fiecare întrerupere a producției costă timp și bani. Dar cumpărătorii și proiectanții au la dispoziție numeroase produse de siguranță pentru a proteja echipamentele. Aceasta mai ales pentru ca timpii de nefuncționare să fie minimizați și productivitatea să crească în procesele de manipulare și automatizare. Pe lângă amortizoarele mici și industriale cu acționare hidraulică, ACE oferă o varietate de alternative cu costuri reduse. Acestea sunt utilizate atunci când nu este necesară o oprire precisă. Trei aplicații ilustrează gama largă a ajutoarelor mici.
Cu noile sale amortizoare de impact, ACE Stoßdämpfer GmbH din Langenfeld adaugă soluții robuste și de unică folosință la portofoliul său în domeniul produselor de siguranță. Acestea sunt realizate din tuburi speciale din aluminiu sau oțel care se pliază în cazul unui accident și transformă energia cinetică a impactului în căldură. Elementele mașinii protejează structurile în cazul unui accident prin disiparea ridicată și uniformă a energiei, de 98%. Amortizoarele de coliziune de la ACE Stoßdämpfer GmbH oferă o mare stabilitate pe termen lung în funcționarea zilnică, precum și o protecție excelentă în cazul unei opriri de urgență. De asemenea, acestea sunt ușor de instalat și de înlocuit după un accident.
Christian Kirchbaumer a preluat funcția de șef al departamentului de marketing global în cadrul unității de afaceri Industrial a grupului Stabilus. Pe lângă Stabilus ca marcă umbrelă, această unitate de afaceri include și mărcile ACE, Fabreeka, General Aerospace, Hahn Gasfedern și Tech Products. Acestea sunt cunoscute în principal pentru produsele și serviciile de control al automatizării, controlul vibrațiilor și al mișcării, precum și pentru produsele de siguranță. Stabilus și filialele sale oferă clienților industriali o gamă unică de soluții pentru componente și servicii sub un singur acoperiș. Cu nenumărate soluții, multe dintre acestea personalizate, șocurile și vibrațiile sunt absorbite, uzura este redusă și procesele sunt optimizate.
Cerințele de monitorizare a mediului pentru procesarea aseptică în industria farmaceutică și a asistenței medicale au devenit din ce în ce mai exigente. Pentru a oferi laboratoarelor un nou standard de aur în ceea ce privește monitorizarea microbiologică activă a aerului și prelevarea de probe, compania britanică Pinpoint Scientific a dezvoltat un sistem inovator. Pentru o manevrare superioară, ImpactAir-140 este acum echipat cu amortizoare hidraulice furnizate de ACE Fabreeka UK.