Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

06.09.2023 01:09

GEDA pe un curs pentru înălțimi în Danemarca


SST HEJS se bazează pe soluțiile de ridicare ale GEDA GmbH pentru două șantiere de construcții din Danemarca
Producătorul german de ascensoare industriale și de construcții GEDA GmbH este reprezentat pe două șantiere de construcții din Danemarca cu un GEDA Multilift P22 Premium și patru GEDA 1200 Z/ZP. În timp ce GEDA Multilift P22 Premium este utilizat la Herlev Centre City, cele patru platforme de transport sunt folosite pentru noua construcție a unei școli din Copenhaga.

Șantierele de construcții din Danemarca

Actualul Herlev Centre City, aflat într-o suburbie a orașului Copenhaga, urmează o abordare rezidențială holistică.
Cu un supermarket, magazine, precum și 135 de apartamente de închiriat cu suprafețe cuprinse între 50 și 130 mp, clădirea oferă multe pentru locuitori. Până la sfârșitul anului, aceasta urmează să fie renovată și extinsă cu spații suplimentare. Scopul conceptului rezidențial este de a combina toate activitățile unui oraș într-un singur loc. De la primărie, la magazine sau sală de sport, până la spații de locuit - toate acestea urmează să se reunească într-un singur loc. Și aici intervine GEDA Multilift P22 Premium. Acesta simplifică rutina zilnică pentru muncitori și optimizează procesele de pe șantier prin transportul rapid al muncitorilor de pe șantier și al materialelor.

Cel de-al doilea șantier este situat direct în Copenhaga, în noua clădire a Arenakvarterets Skole, una dintre cele mai vaste școli din Danemarca. Clădirea include școala publică, terenuri de sport, facilități de recreere și o piață publică mare. Școala este programată să fie deschisă și pusă în funcțiune la sfârșitul acestui an. Cele patru platforme de transport GEDA 1200 Z/ZP vor sprijini activitatea de pe șantier și vor simplifica munca de zi cu zi pentru toți cei implicați.

GEDA Multilift P22 la multifuncționalul Herlev Centre City

În Herlev, o suburbie a orașului Copenhaga, versiunea premium a GEDA Multilift P22 ridică persoane și materiale la o înălțime de 50 de metri. Unitatea, cu control inteligent al apelurilor, se deplasează la 11 etaje
la Herlev Centre City, care sunt echipate cu uși de podea GEDA Comfort. Înălțimea maximă de transport este de 200 de metri, la o viteză de 54 m/min. Componentele electronice, care sunt accesibile de pe platformă, pot fi ușor de întreținut și fac din GEDA Multilift P22 Premium un echipament indispensabil pentru un șantier de construcții eficient. În general, aparatul impresionează prin asamblarea sa necomplicată, datorită unității de bază compacte, preinstalate, și prin instalarea fără fundație separată. Marele avantaj în acest caz este faptul că unitatea poate fi descărcată și montată pur și simplu direct din camion. Unitatea de bază este compusă din cușca de ridicare, protecția, vasul pentru cablu plat și acționarea.

GEDA Multilift P22 Premium este, de asemenea, o adevărată forță de muncă și poate ridica până la 2000 kg sau 22
persoane. Acest lucru reprezintă un avantaj enorm pentru lucrările de la Herlev Centre City, deoarece permite ca munca să fie efectuată rapid și eficient.

O singură școală - patru platforme de transport

Pe șantierul de construcție al noii școli Arenakvarterets Skole din Copenhaga, sunt utilizate nu mai puțin de patru platforme de transport GEDA 1200 Z/ZP, cu platforma C, care poate transporta 1500 kg. Aceasta este, de asemenea, cea mai mare platformă cu cea mai mare capacitate a acestui model. Platforma măsoară 3,2 m x 1,4 m și este ghidată pe un singur GEDA VARIO MAST. Și asta în ciuda capacității de încărcare ridicate de până la 1500 kg sau 7 persoane.
La școală, două dintre aceste platforme de transport sunt instalate pe sol și se deplasează până la o înălțime de ridicare de nouă metri cu două opriri la sol. Între timp, celelalte două unități au fost instalate pe acoperișul plat și se deplasează până la patru etaje, cu o înălțime de ridicare de 18 metri. Platforma de transport GEDA 1200 Z/ZP poate fi folosită la înălțimi de până la 130 de metri. Diferitele versiuni de platformă cu viteze și capacități de încărcare diferite oferă clientului o flexibilitate maximă pentru condițiile individuale de pe șantierul respectiv.
La școala daneză, pentru o eficiență și mai mare, cele două unități au fost instalate una lângă cealaltă, astfel încât să funcționeze complet în paralel. În acest fel, pot fi transportate mai multe în același timp, iar munca poate fi efectuată mai eficient în ansamblu.

GEDA în Danemarca

Cele două companii GEDA GmbH și SST HEJS au un parteneriat intens și de lungă durată.
Deja înainte, companiile au lucrat împreună la diverse proiecte în Danemarca, iar din 2018, relația de afaceri dintre parteneri s-a intensificat din nou. De atunci, SST HEJS și GEDA au fost din nou implicate împreună în proiecte interesante în țara vecină. Dorim să mulțumim partenerului nostru de vânzări SST HEJS pentru buna colaborare și așteptăm cu nerăbdare alte proiecte interesante în viitor.

Mai multe știri

Viitor ecologic în Belgia cu GEDA 2500 Z/ZP


Producătorul bav...

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia