Catalog

ACE Stoßdämpfer GmbH

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

ACE Stoßdämpfer GmbH

  • RoHS
  • Reach
  • DIN ISI 9001:2015

30.08.2023 01:08

Siguranță și productivitate în pas cu pas: Mașini universale de alergare a piulițelor cu amortizoare mici de la ACE

Cererea de dezinfectanți a fost mare în timpul pandemiei Corona. Metallatelier GmbH a produs rapid o serie mică de șurubelnițe universale pentru un producător de produse chimice pentru înșurubarea capacelor diferitelor tipuri de recipiente. Partea 1 a acestui raport de utilizare dezvăluie modul în care interacțiunea componentelor inteligente, de la acționare la limitatoare de cuplu și senzori și până la mici amortizoare în producție, duce la o viteză mai mare de înșurubare, la o flexibilitate sporită în ceea ce privește dimensiunile sticlelor și la mai multă siguranță.

Metallatelier GmbH joacă un rol special în domeniul construcției de mașini speciale. Acest lucru se datorează versatilității de care studioul din Deggenhausen, districtul Lacului Constanța, fondatorul și proprietarul său David Fuchs și personalul său dau dovadă în diverse proiecte. înființată în 1985 pentru a oferi asistență tehnică prietenilor artiști ale căror idei creative și arhitecturale David Fuchs a contribuit la realizarea în sectorul metalurgic, compania continuă să realizeze viziuni din artă, arhitectură și design la un nivel tehnic înalt dovedit. În plus, David Fuchs și echipa sa au reușit, în 2006, să furnizeze unui producător de agenți de curățare o mașină specială protejată de un model utilitar pentru o flexibilitate și o siguranță la defecțiune necunoscute până atunci în înșurubarea automată a sticlelor. Astfel s-a născut prima mașină de înșurubat universală de la Metallatelier GmbH.


Dispozitiv unic pentru asamblarea capacelor cu șurub

Această primă generație a mașinii speciale reprezintă baza unei contribuții de succes în lupta împotriva SARS-CoV-2. Principalul protagonist este Bilgram Chemie GmbH, care, printre altele, face comerț cu produse chimice, dar produce și materii prime pentru spălare și curățare, precum și agenți de curățare. Responsabilii de la compania din Ostrach, Oberschwaben, erau familiarizați cu Șurubelnița universală 1.0, în special cu dispozitivul său singular de asamblare a capacului cu șurub, care automatizează închiderea sigură a unei mari varietăți de flacoane de agenți de curățare, inclusiv a celor cu cap de pulverizare cu pompă. Așa că au cerut companiei Metallatelier să producă o serie ulterioară. În timp ce prima generație se referea la accelerarea manevrării, acum accentul a fost pus pe creșterea vitezei de producție pentru a putea satisface cererea de dezinfectanți. "Pe de altă parte, a fost necesar să ne adaptăm designul și mai variabil și mai rapid la noile închideri și înălțimi ale benzilor, deoarece clientul nostru dorea să umple în principal flacoane mici cu dezinfecție manuală pe trei mașini speciale", descrie David Fuchs o parte din noile cerințe.

Pentru a atinge aceste obiective, principiul de lucru de bază a rămas același cu cel al designului predecesor: Flacoanele sunt fixate central sub mecanismul de înșurubare prin două fălci de prindere acoperite cu cauciuc (monomer) etilen-propilen-dien (EPDM). Patru role de prindere prind apoi capacul cu șurub și îl înșurubează strâns până când este atins cuplul prestabilit. Cu ajutorul amortizoarelor mici inferioare, nu numai că glisiera pneumatică este frânată, dar poziția finală a mecanismului de prindere este, de asemenea, determinată de poziția amortizoarelor și, astfel, mașina este ajustată la diferitele dimensiuni ale capacului de șurub. De asemenea, glisiera este, de obicei, oprită de un amortizor mic înainte de a ajunge în poziția finală. Cel superior servește, de asemenea, pentru a se asigura că că nu trebuie să se deplaseze de fiecare dată până la poziția sa finală, ci este oprit deja atunci când rolele de prindere sunt deschise suficient de mult pentru ca unitatea înșurubată să fie transportată mai departe. Un alt scop de economisire a timpului al sistemului: sticlele cu mânere sau capetele de pulverizare ale pompei pot fi rotite și pentru un transport ulterior mai bun sau în scopul ambalării în containere sau pentru încărcare într-o stare deja închisă și astfel aduse în poziții uniforme.






Mai multe știri

La Centrul științific elvețian Technorama, 500 de stații experimentale oferă vizitatorilor șansa...

Oamenii de știință din domeniul sportului utilizează, de asemenea, elemente de mașini hidraulice...

Transportul vaccinului ARNm împotriva COVID-19 de la Biontech/Pfizer este o adevărată provo...

Pe lângă software-ul de dimensionare, precum și datele CAD și simulările, ACE Stoßd&a...

ACE Stoßdämpfer GmbH oferă acum inginerilor proiectanți nu numai software de configura...

Ceea ce cascadorii sunt pentru vedetele de film, amortizoarele structurale TUBUS sunt pentru sist...