Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

11.08.2023 01:08

Un deceniu de Märker și GEDA

Märker Zement GmbH și GEDA GmbH, ambele situate în districtul Donau-Ries, continuă să lucreze în strânsă colaborare.

După mulți ani de colaborare, producătorul de ascensoare industriale și de construcții GEDA GmbH și Märker Zement GmbH își continuă parteneriatul. În ultimii ani, GEDA s-a bucurat de un palmares impresionant cu produsele sale, multe dintre acestea fiind utilizate în numeroase proiecte la fabrica de ciment. Iar compania vine din nou în ajutorul Märker, de data aceasta cu platforma sa de transport permanent GEDA 3700 ZP P.

Märker Zement GmbH, un jucător cheie în industria de piatră și pământ, și GEDA GmbH au lucrat împreună la o serie de proiecte în trecut. Cel mai recent, companiile au colaborat pentru a construi noul sistem al liniei 8 de cuptoare din Harburg. GEDA a sprijinit proiectul cu ajutorul GEDA BL 2000 Twin. Apoi, în septembrie 2022, platforma de transport permanent GEDA 3700 ZP P a fost instalată pentru lucrări de service și întreținere în clădirea răcitorului de clincher din cuptorul 8, unde este utilizată pentru transportul personalului și al materialelor grele.


GEDA și Märker Zement - parteneri puternici
Fiecare șantier de construcții se bazează pe parteneriate de lucru bune, în special în timpul proiectelor care implică soluții speciale. Când vine vorba de soluții de transport vertical, Märker Zement și GEDA se bucură de un parteneriat care datează de aproximativ zece ani. În 2013, un lift permanent GEDA SH 2000 a fost instalat pe vechiul turn de schimbător de căldură de 80 de metri înălțime. Cu o viteză de 40 m/min, sistemul acoperă cu ușurință înălțimea de ridicare de 68 de metri.

Un an mai târziu, un lift suplimentar - GEDA SH 1000 - a fost instalat permanent pe un siloz cu mai multe camere, unde este utilizat pentru lucrări de întreținere și reparații care, altfel, ar fi extrem de dificile și ar necesita mult timp. În 2016, Märker Zement a instalat GEDA SH 850 - cel mai mic lift din seria SH de până acum - pentru prepararea varului rapid. Toate ascensoarele din seria SH sunt perfect adaptate la diferitele condiții cerute de industrie. Acest lucru este valabil și în cazul ascensorului GEDA SH operat de Märker Zement, care a fost proiectat special pentru a satisface cerințele industriei cimentului. Datorită conceptului GEDA de protecție a suprafeței și a coroziunii, ascensorul este construit pentru a rezista la condiții de mediu dure.

Un GEDA BL 2000 Twin a fost utilizat suplimentar în timpul construcției noului schimbător de căldură. În aprilie 2021, liftul a fost construit inițial pentru o înălțime de ridicare de 20 de metri. Pe măsură ce lucrările de construcție au progresat, însă, a crescut până la o înălțime de 100 de metri. În septembrie 2022, GEDA BL 2000 Twin a fost urmat de o nouă achiziție pe șantier: GEDA 3700 ZP P. La începutul anului 2022, fabrica de ciment a achiziționat un alt nou lift permanent, GEDA SH 2500 fiind utilizat acum pentru lucrări de service și întreținere la proiectul major "cuptorul 8" din Harburg.

Sprijin puternic de la GEDA 3700 ZP P
Cel mai bun lucru la GEDA 3700 ZP P este platforma sa mare, care este capabilă să transporte cu ușurință mărfuri grele și voluminoase. Având de ales între patru variante de platformă, Märker Zement a optat pentru platforma C, care are dimensiunile de 2,9 m pe 4,05 m și este capabilă să transporte 3.200 kg de material sau până la șapte persoane. Cea mai mare variantă de platformă are dimensiuni de 2,9 m pe 5,0 m și o capacitate maximă de încărcare de 3.000 kg. GEDA 3700 ZP P este ghidat de două catarge GEDA VARIO, care asigură o deplasare lină.

Platforma de transport ridică personalul și materialele de pe clădirea răcită a cuptorului până la o înălțime de 8 metri -deși, de fapt, sistemul este capabil să atingă o înălțime maximă de 200 de metri. Partenerul nostru a dispus montarea unei porți de siguranță de aterizare GEDA Comfort Maxi pentru a asigura o tranziție sigură între platformă și clădire, iar rampa dublă de descărcare electrică permite descărcarea comodă a materialelor. Atunci când este instalată pe o clădire ca aceasta, platforma de transport se deplasează cu o viteză de 9 m/min.

La solicitarea Märker Zement, platforma de transport GEDA a fost vopsită și într-o culoare personalizată - aluminiu alb - în loc de albastru standard. GEDA nu numai că satisface cerințele clienților săi în ceea ce privește cererile, vopsirea și livrarea, dar se mândrește și cu gama sa complet completă de servicii post-vânzare. Acest nivel de îngrijire a clienților - ca să nu mai vorbim de cea de-a 25-a aniversare a companiei, anul trecut - reprezintă o dovadă a calității și expertizei GEDA în furnizarea de platforme de transport.

Mai multe știri

Viitor ecologic în Belgia cu GEDA 2500 Z/ZP


Producătorul bav...

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia