Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

12.08.2023 00:08

O vizită la liderul industriei

KARL MAYER GROUP primește o delegație de afaceri din Jinjiang, un oraș din provincia Fujian

China este o piață importantă pentru KARL MAYER GROUP. Jucătorul global menține de mult timp relații de afaceri strânse cu această țară cu un consum ridicat din Asia de Est. O delegație din Jinjiang, capitala brandurilor din China, a vizitat sediul central al grupului din Obertshausen pe 24 iulie. Au fost primiți reprezentanți ai autorităților regionale și ai unor companii de succes din industria textilă și de îmbrăcăminte. Această industrie cu tradiție bogată aduce cea mai mare contribuție la bugetul orașului. Numai companiile reprezentate în grupul de vizitatori generează aproximativ 50 % din produsul intern brut al orașului Jinjiang. Printre oaspeții din lumea afacerilor s-au numărat companii de tricotaje, tricotaje și țesătorii de urzeală, precum și producători de articole din piele și încălțăminte, precum și mărci din sectorul sportiv, cum ar fi 361° sau Anta, și din sectorul de îmbrăcăminte, de exemplu LILANZ sau Septwolves pentru îmbrăcăminte masculină.

Programul de vizite a prezentat un interes corespunzător: imediat după recepție, a avut loc o mică, dar excelentă incursiune în lumea aplicațiilor pentru produsele realizate de mașinile KARL MAYER GROUP. Soluțiile inovatoare pentru încălțămintea sportivă au fost un punct de atracție deosebit. În plus, gazdele, în frunte cu directorul general Arno Gärtner, au făcut schimb de informații cu vizitatorii despre oportunitățile de cooperare. KARL MAYER GROUP s-a angajat întotdeauna să fie aproape de clienții săi. Potrivit lui Arno Gärtner, în cazul în care piața o cere, compania este fericită să poată profita de avantajele oferite de locația Jinjiang. Acesta nu este un scenariu nerealist. În industria textilă chineză, tricotarea prin urzeală este o tehnologie relativ tânără, fiind creată în urmă cu aproximativ 30 de ani, dar are un potențial mare, a explicat Wenxin Ke, președintele Huayu Weaving Co., Ltd. În special în ceea ce privește durabilitatea, tricotarea prin urzeală oferă avantaje față de țesătorie în multe aplicații, după cum a devenit clar în timpul discuției. În plus, soluțiile tehnologice de pionierat au făcut ca China să fie mare. Promovarea lor a fost întotdeauna pe agenda guvernului chinez. O privire aruncată la centrul de dezvoltare al KARL MAYER GROUP a arătat delegației cum poate arăta cea mai bună tehnologie din clasa întâi.

Întâlnirea informativă și cordială s-a încheiat cu o invitație de revenire la Jinjiang și cu multe impresii și impulsuri noi de ambele părți.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon