Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

05.08.2023 01:08

În curând, cu propria filială în Turcia

KARL MAYER GROUP înființează o filială în Bursa

KARL MAYER GROUP își intensifică activitățile de afaceri în Turcia și înființează o filială în Bursa. Deschiderea noului sediu este planificată pentru luna octombrie a anului viitor. Prin înființarea acestei filiale, KARL MAYER GROUP ține cont de cerințele tot mai mari ale clienților săi și de importanța tot mai mare a pieței turcești.

Succesul de până acum al companiei pe piață a fost posibil, de asemenea, în mare măsură, datorită cooperării strânse și de lungă durată cu Erko, reprezentantul regional al KARL MAYER GROUP. Cele două companii cooperează de peste 50 de ani și prevăd o dezvoltare pozitivă în continuare a pieței din Turcia pe termen mediu și lung.

Pentru a exploata și a contura potențialul, acestea își vor concentra mai mult expertiza în unitățile de afaceri de tricotare și pregătire a urzelii: Erko A.S. se va concentra pe vânzări, profitând de rețeaua sa regională de lungă durată. KARL MAYER GROUP va prelua serviciul post-vânzare și va oferi clienților o legătură cu lumea Care Solutions a grupului. Clienții beneficiază de un sprijin de nivel următor, cu multe soluții inovatoare, în special digitale, pentru a face față provocărilor timpului nostru. În același timp, ei pot continua să se bazeze pe ceea ce s-a dovedit a fi de încredere.

Sediul central din Bursa se întinde pe aproape 1.000 m² pe trei niveluri. Acesta oferă spațiu pentru service, o academie cu mostre de textile și o mașină de antrenament, un atelier pentru reparații mai mici și un depozit pentru activitatea de piese de schimb. Situat în regiunea cu cele mai mari vânzări din Turcia, acesta este conceput și ca punct de contact pentru clienți.

"Noi suntem acolo. Clienții noștri pot veni la noi și pot participa la cursuri, pot primi sfaturi, pot vorbi cu un tehnician sau pot cumpăra piese de schimb", spune Axel Wintermeyer, vicepreședinte Care Solutions la KARL MAYER GROUP. În viitor, vor fi posibile și încercări pe materiale textile.

Datorită poziției sale puternice pe piața turcă, KARL MAYER GROUP este deosebit de dornic să sprijine companiile de aici, dintre care majoritatea sunt conduse de familii, în viitoarele schimbări de generații și să ofere următoarei generații sprijin și formare specializată.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.
În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon