Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

18.07.2023 00:07

Platforma de transport GEDA în centrul orașului Donau-Ries

O platformă de transport permanentă GEDA sprijină transportul zilnic al sistemelor de camere foarte sensibile în Donauwörth

Producătorul german de ascensoare industriale și de construcții GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim, Bavaria, poate sprijini o companie din Donauwörth.


O bună cooperare dă roade

De peste 90 de ani, GEDA GmbH este compania de contact atunci când vine vorba de acces eficient și sigur la înălțime, cu calitatea unică "Made in Germany". același lucru este valabil și pentru Telemeter Electronic, care se află la doar 10 km distanță și care este o companie certificată de vânzări, dezvoltare, producție și servicii din 1964. Această companie activă la nivel internațional oferă o gamă completă de componente electronice și mecatronice, precum și dispozitive și sisteme cu mulți ani de experiență în diverse aplicații, cu know-how-ul necesar și un mod de gândire orientat spre soluții. Un alt domeniu este reprezentat de sistemele de camere cu infraroșu cu grad ridicat de stabilizare, care se numără printre cele mai bune din lume. Aceste sisteme de camere sunt ideale pentru recunoașterea și supravegherea diferitelor scenarii datorită stabilității ridicate și a razei de acțiune foarte mari. Printre aplicațiile tipice se numără dronele, elicopterele sau avioanele. În acest caz, Telemeter Electronic oferă instruire pentru operare, precum și servicii sub formă de întreținere și reparații direct în Donauwörth.


În largul cerului

Nu doar industria aviatică dorește să ducă camerele la înălțimi amețitoare, ci și Telemeter Electronic are nevoie de sprijin pentru transportul la mare altitudine al camerelor. În acest caz, era evident că producătorul de ascensoare industriale și de construcții de dimensiuni medii GEDA GmbH din vecinătate va oferi sprijin. Camerele livrate la depozit pentru întreținere sau revizie trebuie transportate zilnic la primul etaj al sediului central al companiei Telemeter Electronic. Aici, pot fi apoi efectuate activitățile necesare de întreținere și service
. Camerele sunt apoi inspectate, ceea ce este posibil doar la o anumită înălțime din cauza câmpului mare de vizibilitate necesar. Acest lucru se poate face printr-o fereastră pentru a obține câmpul de vedere necesar.
Cu o greutate de adesea 80 kg, transportul camerelor la primul etaj fără ajutoare este periculos și obositor. Prin urmare, a fost cu atât mai important să se instaleze o platformă de transport permanentă.
În acest scop, GEDA 300 ZP P a prevalat datorită spațiului limitat de la fața locului. Datorită dimensiunii reduse a platformei de 1,35 m x 0,95 m, liftul transportă în mod fiabil și sigur până la 500 kg în modul material și 300 kg în modul persoană sau 3 persoane în sus și în jos. Avantajele ascensorului GEDA 300 ZP P sunt evidente în special în spații restrânse: datorită platformei pliabile și designului compact, aproape că nu există limite în ceea ce privește aplicațiile posibile. Viteza de ridicare de max. 12 m/min și înălțimea de transport de până la 50 m fac ca pachetul general să fie perfect. Datorită acestei platforme de transport,
nu numai că economisește acum mult timp în munca de zi cu zi, dar mai ales protejează sănătatea angajaților. Transportul camerelor valoroase de la livrare la primul etaj poate fi manipulat în siguranță, fără a le deteriora. Această sarcină este o joacă de copii pentru platforma de transport. Înălțimea de transport de aproximativ 3,5 m este acoperită cu ușurință, iar capacitatea de încărcare este, de asemenea, suficientă. Chiar și la înălțimi de operare atât de mici, acest dispozitiv permanent este profitabil, ceea ce se remarcă în utilizarea zilnică.


Stabilit în mod ferm

Platformele de transport GEDA, care s-au stabilit pe piață de 25 de ani, sunt indispensabile atât în sectorul produselor permanente, cât și în cel al produselor temporare. Flexibile și fiabile, platformele de transport temporare GEDA stăpânesc aproape toate provocările de pe șantier. La fel de indispensabile sunt și platformele de transport permanente, special concepute pentru a răspunde nevoilor diferitelor ramuri industriale. Ca și în cazul Telemeter Electronic, echipamentele permanente GEDA ajută la transportul de materiale și de persoane. Dar și pe insulele offshore sau în sectorul cimentului există soluția optimă de la GEDA, care sfidează chiar și cele mai dure condiții de mediu.

Mai multe știri

Viitor ecologic în Belgia cu GEDA 2500 Z/ZP


Producătorul bav...

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia