Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

16.07.2023 00:07

Soluții sofisticate pentru un beneficiu și mai mare pentru clienți

STOLL lansează un nou pachet de inovare

ITMA 2023 a fost o platformă de mare succes pentru producătorul de mașini de tricotat plate STOLL, care a prezentat cele mai recente noutăți. Unitatea de afaceri a KARL MAYER GROUP va continua acest mega târg pe 3 iulie cu lansarea unui nou pachet de inovații. Cu soluțiile cuprinse în acest pachet, STOLL va oferi clienților săi o valoare adăugată suplimentară atunci când își folosesc mașinile de tricotat plate - în conformitate cu conceptul de bundling innovations.

Noutățile includ un sistem optimizat de lubrifiere centralizată care reduce atât efortul de întreținere, cât și consumul de ulei, acesta fiind standard din iulie 2023 pentru toate modelele din seriile CMS și ADF produse la Reutlingen.

Comparativ cu varianta opțională anterioară, acesta asigură o lubrifiere mai eficientă și mai cuprinzătoare. Toate elementele patului cu ace, de la cricul de menținere în jos la partea de cuplare și cursorul intermediar până la cricul de selecție, sunt acum alimentate cu ulei. Mașina însăși recunoaște dacă este necesară lubrifierea. Independent de aceasta, intensitatea de lubrifiere și distribuția uleiului pot fi adaptate la condițiile individuale ale mașinii prin setarea diverșilor parametri, dacă este necesar. Pentru a se asigura că cantitatea necesară de lubrifiant este furnizată în mod fiabil, se trimite un mesaj dacă nivelul este prea scăzut.

În plus, un nou recipient de scurgere a uleiului, ca dotare standard pentru toate modelele CMS și ADF, captează uleiul uzat din patul cu ace de sub mașină. Acest lucru previne murdărirea podelelor sau a țesăturilor tricotate. Golirea recipientului poate fi gestionată eficient printr-o funcție de atenționare reglabilă. Soluția îngrijită și, în același timp, durabilă, nu necesită agenți de curățare sau aspiratoare și oferă posibilitatea de a reutiliza uleiul după curățare prin filtre speciale, dacă este necesar.

Utilizatorii mașinilor CMS și ADF de preluare a curelei pot beneficia de optimizări în jurul preluării curelei. Datorită noului pachet de inovații STOLL, aceasta poate fi întoarsă înainte și înapoi prin intermediul unui comutator, în mod standard, pentru a elimina cu ușurință înfășurările țesăturii și a reduce astfel timpii de întreținere. În plus, o oglindă, care este, de asemenea, montată în mod standard, asigură o verificare vizuală simplă a preluării curelei.

O altă soluție a pachetului de inovații STOLL din iulie 2023 include noi came care permit implementarea cusăturii divizate fără modificarea cutiei de came. Acest lucru reduce efortul manual și, prin urmare, timpii și costurile de conversie. Caracteristica este standard pe toate mașinile ADF și CMS cu ecartament fin.

Pentru mașinile W de la STOLL, există acum un alt suport de fire de intarsie, Qt, pe lângă suportul de fire anterior Qw. Extinderea înseamnă că numărul purtătorilor de fire de inlay utilizați într-un sistem poate fi mărit de la unul până la trei. Nu este necesar un sistem suplimentar pentru firul de bătătură, iar etapele de proces de introducere a firului de bătătură și de tricotare au loc în același sistem.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion
O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon