Catalog

GEDA GmbH

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

GEDA GmbH

  • DIN EN ISO 45001:2018
  • ISO 14001:2015
  • ISO 9001:2015

12.07.2023 01:07

Țintiți sus cu GEDA 2 PK pe propriul șantier de construcții

Și pe șantierul noii clădiri GEDA, echipamentele proprii ale companiei sprijină lucrările de construcție


Producătorul german de ascensoare industriale și de construcții GEDA GmbH folosește, de asemenea, propriile echipamente "Made in Germany" pentru noua construcție a clădirii administrative
. Un GEDA 2 PK este utilizat în Asbach-Bäumenheim pentru a transporta în siguranță operatorul de macara la locul de muncă.

Noua clădire administrativă GEDA GEDA 2 PK a reușit deja să convingă pe nenumărate șantiere internaționale, cum ar fi cel al unui parc eolian offshore din Franța. Aici, au fost instalate 16 ascensoare pentru operatori de macara GEDA 2 PK din flota de închiriere a partenerului Uperio pentru a transporta operatorii de macara în siguranță și în mod eficient la locul de muncă.
GEDA GmbH nu este reprezentată doar la nivel internațional cu ascensoarele sale de construcții și industriale, ci și în orașul său natal Asbach-Bäumenheim. Aici, 6.000 m2 de spații de birouri vor oferi locuri de muncă pentru aproximativ 220 de angajați ai companiei și un restaurant deschis publicului. În clădirea administrativă finalizată, un lift GEDA instalat permanent va conecta etajele și va deveni o componentă centrală a noii clădiri. După ceremonia de topping-out din aprilie, care a marcat finalizarea construcției, lucrările continuă să avanseze, iar clădirea urmează să fie finalizată și pusă în funcțiune în primăvara anului 2024.

GEDA2 PK la înălțimi mari
Pe șantierul de construcții, GEDA 2 PK este utilizat pentru a aduce în siguranță operatorul de macara la locul de muncă. În unele țări, cum ar fi Țările de Jos, Franța și unele părți ale Scandinaviei, este deja obligatoriu să se asigure macaragiul cu un ajutor pentru urcarea la înălțimi de peste 30 de metri. Alte țări vor urma cu astfel de norme și reglementări. GEDA 2 PK oferă soluția optimă în acest caz. Aceasta este, de asemenea, opinia clienților, pe care GEDA 2 PK îi convinge cu flexibilitatea și siguranța sa de aproximativ 25 de ani. Caracteristica specială a ascensorului pentru operatori de macara GEDA este compatibilitatea sa cu orice marcă de macara, ceea ce oferă un avantaj enorm pentru companiile de închiriere. În funcție de nevoile clientului, GEDA 2 PK poate manipula diferite înălțimi până la
150 de metri. Pe șantierul GEDA, operatorul de macara este adus la o înălțime de aproximativ 30 de metri înainte de a parcurge ultimii câțiva metri până la cabina operatorului de macara. Componentele patentate ale GEDA 2 PK, cum ar fi piesele brevetate ale scării cu eliberare rapidă și conducta de cabluri integrată și patentată, fac, de asemenea, ca ridicarea operatorului de macara să fie specială.
Cu o viteză de 24 m/min, liftul ajunge rapid la destinație și economisește urcarea laborioasă. Cu GEDA 2 PK, operatorul de macara nu numai că este de cinci ori mai rapid și parcurge distanța în cel mai scurt timp, dar și sănătatea lucrătorilor este protejată. Pentru o înălțime de 60 m, de exemplu, macaragiul ar avea nevoie de aprox. 12,5 minute fără ridicare și ar avea un efort fizic ridicat, în timp ce cu GEDA 2 PK ajunge la locul de muncă în siguranță și fără probleme. Acest lucru sporește eficiența pe șantierul de construcții. Acest avantaj poate, de asemenea, să contracareze deficitul de muncitori calificați, deoarece transportul simplu în înălțime le permite muncitorilor să își facă treaba mai mult timp, iar muncitorii mai în vârstă pot, de asemenea, să continue să lucreze în
profesia lor. Angajatorii care oferă astfel de echipamente de lucru sunt mult mai atractivi pentru candidați și prevalează asupra concurenților. De asemenea, transportarea uneltelor sau a materialelor pentru lucrările de service nu reprezintă o problemă cu ajutorul macaralei de ridicare și reduce enorm riscul de rănire și de cădere.
Cu GEDA 2 PK, nu este asigurată doar sănătatea, ci și siguranța necesară. Odată ajuns în partea superioară, cușca de ridicare de 1,1 x 0,6 m se deschide și se pliază o mică rampă cu protecții laterale, care, împreună cu ușa de siguranță de la podea de pe macara, permit trecerea în siguranță. În plus, o frână de siguranță dependentă de viteză și elementele de siguranță electrică garantează siguranța și protejează împotriva erorilor de operare. În caz de urgență, liftul pentru macaragiu poate deveni, de asemenea, un salvator, deoarece
cu GEDA 2 PK pot fi transportate 2 persoane sau maximum 200 kg și, astfel, pot fi trimise ajutoare în sus. Mai ales dacă macaragiul nu poate ajuta sau se poate elibera singur, fiecare minut contează. GEDA 2 PK nu numai că poate salva vieți, dar este și o soluție de rezervă mai simplă și mai rentabilă pentru situații de urgență, deoarece în cazul unei operațiuni de salvare cu elicoptere, angajatorul suportă costuri enorme.
Mai multe produse GEDA pe șantier. Pe lângă GEDA 2 PK, pe șantier este utilizată și platforma de transport GEDA 3700 Z/ZP a producătorului german de calitate. La fel ca și GEDA LIFT 250 COMFORT, platforma de transport aduce materiale grele pe șantier. Transportul facil al materialelor voluminoase și grele ușurează mult munca pe șantier.

Mai multe știri

Viitor ecologic în Belgia cu GEDA 2500 Z/ZP


Producătorul bav...

Mai multe dispozitive GEDA sprijină lucrările de renovare a primăriei din capitala Norvegiei

...
GEDA SH1000 US în acțiune în portul New Orleans
Două GEDA 3700 Z/ZP sprijină construcția Noului Spital Național


18 participanți au luat startul pentru GEDA GmbH din Asbach-Bäumenheim la alergarea co...

GEDA Multilift P22 Premium ca ajutor în al doilea oraș ca mărime din Anglia