Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

06.07.2023 01:07

Cuplaje miniaturale de precizie

Cel mai mic reprezentant al cuplajelor de servocompensare, cuplajele miniaturale, sunt concepute pentru a compensa dezalinierea sau o deplasare axială a două axe sau arbori. În funcție de design, acestea sunt utilizate în diferite domenii, cum ar fi tahimetre, motoare pas cu pas, axe NC, potențiometre, acționări de roboți, echipamente de manipulare, encodere unghiulare sau servoacționări. Acestea sunt disponibile sub formă de cuplaje cu burduf, elastomer sau cu glisare transversală și sunt fixate pe arbore cu ajutorul unui inel de strângere sau al unui șurub de fixare.


Ca și cuplajele cu burduf metalic, cuplajele miniaturale transmit viteze mari fără joc sau întreținere. Ele se caracterizează printr-o rigiditate torsională ridicată și un moment de inerție de masă redus.

Cuplajele miniaturale compacte din elastomer sunt ideale chiar și pentru dezalinieri mai mari ale arborelui. Ele sunt cuplabile, fără joc și flexibile, au, de asemenea, un comportament bun de amortizare a vibrațiilor și sunt izolate electric. Acest lucru caracterizează și cuplajele cu alunecare transversală, care, pe lângă lungimea totală scurtă, oferă, de asemenea, o capacitate mare de deplasare și forțe de refacere reduse. Deoarece cuplajele pot fi conectate, este posibilă orice combinație de diferite diametre ale alezajelor.


În condiții normale de funcționare, cuplajele nu necesită întreținere, iar atunci când sunt instalate corect, cuplajele miniaturale JAKOB au o durată de viață aproape nelimitată.

Cele mai scurte termene de livrare sunt garantate datorită sistemului modular testat și testat și stocurilor celor mai comune diametre.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...