Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

29.06.2023 01:06

Un ITMA care a depășit toate așteptările

KARL MAYER GROUP trage o concluzie extrem de pozitivă după ITMA, 08 - 14.06.2023

După restricțiile și anulările legate de pandemie de la târgurile comerciale din ultimii ani, ITMA 2023 s-a încheiat cu un număr record de vizitatori, inclusiv pentru KARL MAYER GROUP. Sub motto-ul "Stăpânirea schimbării - profitabil, flexibil, durabil", pionierul inovator al industriei a prezentat soluții și inovații pentru cerințele critice de succes ale clienților săi pe o suprafață de 1.350 m². Printre exponate s-au numărat 11 utilaje de la toate unitățile de afaceri ale KARL MAYER GROUP, un număr mare de aplicații textile la modă, cu un potențial ridicat pentru noi afaceri, și oferte digitale de pionierat. Acest jucător global a dat lovitura cu expoziția sa.

Standul KARL MAYER GROUP a fost practic inundat de vizitatori încă din prima zi. Numărul de vizitatori a fost cu mult mai mare decât se aștepta, fiind înregistrate aproape 2.900 de contacte. Unitățile de afaceri tradiționale ale KARL MAYER de mașini de tricotat la război, de pregătire a urzelii și de textile tehnice au înregistrat o creștere a numărului de vizitatori de 20-30 % față de ITMA 2019 din Barcelona. De asemenea, a existat un interes uriaș pentru prezentarea unității de afaceri STOLL, care a fost adăugată în 2020. Zona standului pentru tricotaje plate a fost cea mai vizitată din cadrul grupului de companii. Numărul de contacte noi a fost, de asemenea, mulțumitor de mare. Ponderea acestora a fost de aproximativ 30 %. Multe mărci textile, dar și persoane din afara sectorului, sunt interesate de potențialul în materie de sustenabilitate și dezvoltare a afacerilor prin inovații de-a lungul întregului lanț de producție textilă, în care KARL MAYER GROUP este o verigă importantă cu soluțiile sale.

Pe lângă numărul de vizitatori, calitatea discuțiilor cu clienții a fost, de asemenea, pozitivă. "Am reușit să purtăm discuții foarte specifice despre proiecte și discuții tehnice aprofundate în cea mai mare parte. Proiectele care au fost discutate deschid perspective pozitive pentru noi și pentru clienții noștri, cel puțin până la sfârșitul anului viitor", a explicat Arno Gärtner, CEO al KARL MAYER GROUP. Cu toate acestea, măsura în care aceste așteptări se vor împlini va depinde de redresarea piețelor textile globale și de evoluțiile geopolitice viitoare. Dinamica globală din trecutul recent a dus deja la schimbări în structurile de aprovizionare, care s-au reflectat și în distribuția pe țări a vizitatorilor la standul KARL MAYER GROUP. Printre principalele țări de origine s-au numărat India, Turcia, Italia și Germania. Divizia de pregătire a urzelii s-a bucurat, de asemenea, de un mare interes din partea Pakistanului. Divizia de tricotaje plate STOLL a primit numeroase cereri de informații din SUA și Bangladesh.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion
O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon