Catalog

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

KARL MAYER Holding SE & Co. KG

25.06.2023 01:06

Lumea plină de culoare a tricotajelor plate la modă

Lansarea noii colecții de tendințe STOLL COLOR IN KNITTING

Chiar la timp pentru ITMA 2023 de la Milano, producătorul de mașini de tricotat plate STOLL a lansat noua sa colecție de tendințe. Lucrarea plină de inspirație și know-how se intitulează COLOR IN KNITTING și prezintă o gamă de tehnici de tricotat diferite, calibre de mașini și intenții de produse diverse. Printre altele, este prezentat noul ecartament al mașinii E20, care face posibilă realizarea unor bunuri și produse de o finețe excepțională.

În plus, COLOR IN KNITTING conține așa-numitele "stiluri de flux de lucru", care arată modul în care instrumentele software digitale pot sprijini și accelera procesul de proiectare. Elementul central este k.innovation CREATE DESIGN. Soluția software de proiectare a fost dezvoltată de STOLL împreună cu KM.ON și face posibilă crearea și simularea digitală a formei și structurilor unei piese de îmbrăcăminte tricotate. Împreună cu un software 3D extern, articole de îmbrăcăminte întregi pot fi, de asemenea, reprezentate virtual în mod realist, accelerând astfel deciziile de proiectare. Procesul de urmărire beneficiază, de asemenea, de posibilitățile oferite de digitalizare. Odată ce proiectul digital CREATE DESIGN a fost trimis către un tricotator, k.innovation CREATE PLUS poate fi utilizat pentru a crea un program tricotabil pe baza designului precis transmis. Acest lucru accelerează considerabil dezvoltarea produsului și duce la o comunicare îmbunătățită între designeri și tehnicieni.

În ceea ce privește subiectul sustenabilității, COLOR IN KNITTING conține o gamă de produse originale, fără cusături, care ilustrează potențialul tehnologiei STOLL-knit și wear®.

Articolele de îmbrăcăminte tricotate continuu se gestionează fără cusături și pot avea astfel o contribuție importantă la reducerea deșeurilor. În plus, sunt necesare mai puține etape de proces în lanțul de producție - cu beneficii pentru eficiența producției.

Pentru un alt punct de atracție al COLOR IN KNITTING, mințile creative de la STOLL au lucrat la imitarea diferitelor efecte de fire cu ajutorul tehnologiei de tricotat.

În cea mai recentă colecție de tendințe, efectele tipice ale firelor slub și aspectul unor țesături precum crêpe de chine/crêpe georgette au fost interpretate folosind posibilitățile tehnologiei de tricotat plat. Rezultatele sunt impresionante!

Cu ocazia celei de-a 150-a aniversări a STOLL, COLOR IN KNITTING oferă, de asemenea, spațiu pentru o privire în trecut. Inspirată de modelele din arhivă, echipa STOLL a interpretat structurile istorice ale cusăturilor într-un mod modern și contemporan pentru a crea modele uimitoare.

Cea mai recentă colecție de tendințe STOLL coincide cu crearea unei resurse neprețuite pentru procesul de creație: cartea "Color in Knitting: By Designers, For Designers". Publicația include un ghid cuprinzător pentru a proiecta cu ajutorul culorilor folosind o varietate de tehnici de tricotat plat și se adresează unui public divers.

Mai multe știri

Techtextil este unul dintre cele mai importante târguri comerciale pentru industria textilelor te...

22.04.2024 01:05

Prezența în Pakistan
Grupul KARL MAYER GROUP va expune la IGATEX în perioada 01 - 04 mai 2024 la Lahore cu reprezentanții săi Madhani Associates și Nazer & Co.

Când vine vorba de armarea compozitelor, fibrele naturale devin din ce în ce mai importante ca al...

În calitate de specialist în wearables, KARL MAYER este partener al proiectului DiMo - Digital Motion
O privire la JEC World 2024 și la starea de spirit din industria compozitelor de Hagen Lotzmann și Martin Legner, KARL MAYER GROUP
KARL MAYER GROUP așteaptă cu nerăbdare un SaigonTex de succes, 10-13 aprilie 2024, Sala A, Stand 1J-01 la Centrul de Expoziții și Convenții Saigon