Catalog

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

JAKOB Antriebstechnik GmbH

20.06.2023 01:06

De asemenea, se învârte uneori - cuplaj de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă și inovatoare are ca scop reducerea masei externe și creșterea potențialului de performanță al componentelor. Sunt necesare elemente de acționare din ce în ce mai compacte și cu o densitate maximă de putere. Dar și aspectul de siguranță, de exemplu, protecția împotriva coliziunii în caz de prăbușire a mașinii, continuă să câștige importanță din cauza automatizării și dinamizării tot mai mari.


Cu tipul SKB, JAKOB Antriebstechnik are în gama sa de produse o generație de cuplaje de siguranță pentru limitarea suprasarcinii sau protecția împotriva coliziunii pentru acționări indirecte care îndeplinește aceste cerințe. Beneficiul ridicat pentru utilizator al seriei SKB constă în interacțiunea diferitelor detalii. Printre acestea se numără cupluri de dezactivare ridicate, un design compact, o asamblare simplă prin intermediul unui butuc cu inel de strângere, o concentricitate și o sarcină de susținere ridicate, precum și o reglare simplă a cuplului de dezactivare.

Cuplurile de dezactivare foarte ridicate pot fi obținute prin utilizarea oțelului călit de înaltă rezistență cu întărire superficială sau prin acoperirea cu plasmă a suprafețelor funcționale. Cușca cu bile deosebit de robustă are o mare importanță pentru "impacturile de dezactivare" la viteze mari, mecanismul de dezactivare lubrifiat cu grăsime este protejat suplimentar împotriva contaminării puternice sau a spălării prin intermediul unei garnituri de etanșare cu labirint. În plus, seria SKB este echipată cu butuci cu inel de strângere, care permit diametre ale alezajului și ale arborelui semnificativ mai mari în comparație cu butucii conici.


Diverse posibilități de combinare

Cuplajul de siguranță SKB poate fi extins cu burdufuri metalice sau cu accesorii de cuplare din elastomer, dacă este necesar. JAKOB oferă o gamă largă de modele de butuci și elemente de compensare în diferite dimensiuni. Un sistem modular sofisticat permite producția în loturi de dimensiuni rentabile și termene de livrare scurte.

Mai multe știri

Ambreiaje dentate cu șaibă pentru cutii de viteze

JAKOB Antriebstechnik GmbH oferă cinci cuplaje diferite din oțel inoxidabil ca serii standard: cu...

10.09.2024 01:05

Cupla de siguranță SKB

Ingineria mecanică modernă se străduiește să obțină componente din ce în ce mai compacte, cu o de...

17.08.2024 01:05

Cuplaj cu burduf metalic KG
Gamă largă de aplicații
Cele mai mari forțe de strângere, siguranță maximă

JAKOB Antriebstechnik oferă cuplajul cu burduf metalic KPP pentru a satisface cerințele din ce în...