Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.06.2023 01:06

Funcții noi ZEISS CALYPSO 2023

ZEISS CALYPSO 2023


Puncte forte ale noilor funcții
Eficiență ridicată combinată cu flexibilitate și fiabilitate - acesta este punctul central al dezvoltării ZEISS CALYPSO. peste 80 de funcții noi și dezvoltări ulterioare: În versiunea din acest an, software-ul are multe îmbunătățiri de performanță, precum și ghidarea optimizată a utilizatorului.

Matematică nouă pentru toleranțe de formă și poziție
Pentru a optimiza și mai mult evaluarea toleranțelor de formă și poziție pentru utilizatorii ZEISS CALYPSO, anul acesta software-ul oferă algoritmi îmbunătățiți pentru evaluarea în conformitate cu diverse standarde, cum ar fi ISO-GPS și ASME. Acest lucru vă permite să lucrați și mai eficient cu toleranțele de formă și de poziție și să profitați de controlul calității folosind această metodă.

Flux de lucru optimizat pentru mașinile optice de măsurat în coordonate
ZEISS CALYPSO oferă, de asemenea, în acest an, funcții noi pentru evaluarea mașinilor optice de măsurat în coordonate, cum ar fi ZEISS O-DETECT. De exemplu, utilizatorul poate utiliza camera de vedere generală pentru navigare sau poate căuta automat elemente geometrice în imaginea capturată.

Și mai ușor de utilizat: noua cutie de instrumente
Noua cutie de instrumente reduce numărul de etape de lucru. Caracteristicile de inspecție utilizate frecvent pot fi stocate ca favorite într-o casetă de instrumente separată.

Analiză automată îmbunătățită a defectelor
Versiunea din acest an oferă o analiză automată a defectelor și mai îmbunătățită: toate defectele sunt afișate automat în raportul interactiv. Graficele automate îmbunătățite arată fiecare detaliu, zoomul dinamic în raportul interactiv oferă noi posibilități cu piese mecanice mici, dar și cu multe componente electronice.


Mai multe funcții noi în ZEISSCALYPSO 2023

Utilizabilitate îmbunătățită: Semaforul din bara de instrumente ZEISS CALYPSO este acum și mai bine adaptat la nevoile dvs. Apelare mai rapidă a ajutorului sau a portalului ZEISS.
Îmbunătățiri Afișare CAD: Operare simplificată, afișare transparentă posibilă

CALYPSO curve: Preselectarea automată a unei strategii, filtru morfologic pentru curbe, noua ajustare a curbelor "Mesh best fit"

CALYPSO pcm: Căutare și înlocuire acum cu pictogramă, acces la abateri unice în formă de linie, curbă și suprafață, prin PCM, nouă comandă PCM "convert()"

CALYPSO freeform & point set: Performanța afișării colorate îmbunătățită, ajustare cu blocare a oricărui grad de libertate

CALYPSO roughness: Îmbunătățirea evaluării rugozității în raport

... și multe altele.

Mai multe știri

Cea mai mare precizie pentru medii complexe

Pentru a asigura siguranț...

Asigurarea calității electrificate
De la pulbere la componente fabricate aditiv



De la pulbere la componente fabricate aditiv Fabricarea aditivă oferă un mare potenți...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Microscop și dispozitiv de măsurare într-unul singur

17.07.2024 01:05

ZEISS CALYPSO 2024
Funcții noi