Catalog

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

Carl Zeiss IQS Deutschland GmbH

17.07.2024 01:07

ZEISS CALYPSO 2024

Funcții noi

Optimizați-vă controlul calității: ZEISS CALYPSO este software-ul dvs. universal pentru aplicații de metrologie dimensională. Rezolvați-vă provocările și mai ușor și mai rapid cu cele mai noi funcții pe care le veți primi cu actualizarea din acest an. apropo: Toate actualizările și pachetele de servicii pentru ZEISS CALYPSO sunt incluse în contractul de întreținere software ZEISS.

Tehnologie modernă

CALYPSO este acum disponibil ca versiune pe 64 de biți și, prin urmare, vă poate sprijini pe toate sistemele de operare actuale. Acest lucru crește performanța sistemului dumneavoastră de măsurare.


Import PMI cu o nouă bibliotecă de forme și poziții

În CALYPSO 2024, puteți crea planuri de inspecție din informații despre produs și fabricație (PMI) pe baza noii biblioteci de forme și poziții. Combinația puternică dintre PMI și noua bibliotecă vă permite să lucrați și mai rapid și mai productiv.

Îmbunătățiri în măsurarea optică
Cu noua corecție a reflexiei, software-ul crește robustețea detectării marginilor prin reducerea influenței rafinării suprafețelor. În plus, funcția mozaic vă oferă o nouă opțiune pentru crearea unei imagini mari din mai multe imagini.

scanare pe 4 axe
Cu versiunea din acest an, CALYPSO acceptă combinația dintre ZEISS LineScan și o masă rotativă pentru măsurători pe 4 axe. Acest lucru reduce numărul de poziții RDS necesare pentru a efectua sarcini de măsurare. Reorientarea senzorului poate fi astfel evitată și acum puteți efectua sarcini de măsurare mai rapid și cu performanțe mai ridicate.

Mai multe știri

Cea mai mare precizie pentru medii complexe

Pentru a asigura siguranț...

Asigurarea calității electrificate
De la pulbere la componente fabricate aditiv



De la pulbere la componente fabricate aditiv Fabricarea aditivă oferă un mare potenți...

31.07.2024 01:05

ZEISS O-INSPECT duo
Microscop și dispozitiv de măsurare într-unul singur

12.06.2024 01:05

Duo ZEISS O-INSPECT
Microscop și dispozitiv de măsurare într-unul singur